Laden Evenementen

Muzikale talkshow Notenkrakers in Paradox

Informatie
Datum:
24 februari 2022
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: Gratis

Muzikanten, podia, licht- en geluidsmensen. De afgelopen twee jaar heeft de Tilburgse popscene het niet gemakkelijk gehad. Nu de maatschappij weer open lijkt te gaan, is het tijd om de balans op te maken en vooruit te blikken. Aan de vooravond van de gemeenteraadverkiezingen staat de muzikale talkshow Notenkrakers donderdag 24 februari daarom in het teken van de regionale popscene.
Vertegenwoordigers van een aantal politieke partijen gaan aan de hand van vier stellingen met elkaar in debat over onder andere de podia, over de popvoorzieningen in Tilburg en over financiële steun aan muzikanten. Ook het aanwezige publiek mag zich in het debat mengen.

Daarnaast er aandacht voor Books Rock, een project van Bibliotheek Midden-Brabant. Initiatiefnemer Leonoor van Dam daagt muzikanten uit om een nummer te schrijven dat geïnspireerd is op een boek. De band Awash en zanger Paul Zoontjens gingen die uitdaging aan. Leonoor geeft in Notenkrakers tekst en uitleg, Awash laat horen wat het resultaat is. Als afsluiting verzorgt Notenkrakers’ eigen popdeskundige John van Uden een multimediaal muzikaalminicollege.

Meer informatie

Notenkrakers begint op 24 februari om 20:30 uur in de Paradox. Voor meer informatie check deze website.