Laden Evenementen

Muzikale talkshow Notenkrakers

Informatie
Datum:
06 oktober 2022
Tijd:
20:30 tot 22:30
Locatie:Paradox Tilburg

Op donderdag 6 oktober kun je naar de muzikale talkshow Notenkraker, in Paradox, waarin presentatoren Marc en Paul Geerts de volgende gasten ontvangen:

ADANK & BLES

Harold Adank en Ivo Bles zijn geen onbekenden voor de bezoekers van Notenkrakers. Een aantal jaren geleden traden ze samen met gitarist Joris van Eijk tijdens de talkshow op onder de naam Raak de Snaar. Nu debuteren ze samen onder de naam Adank & Bles met het album Allemaal in mij, dat zondag 9 oktober gepresenteerd wordt. In Notenkrakers geven ze alvast een voorproefje. Bijna een jaar lang hebben ze gewerkt aan een repertoire dat geïnspireerd is door de mooiste kleinkunstliederen die ons taalgebied rijk is.

JASHA ELIANE

De 21-jarige Jasha Eliane uit Tilburg staat op de drempel van een doorbraak. Voorjaar 2021 debuteerde ze met de single Love is Love. Inmiddels is haar werk te horen geweest op onder meer 3FM, NPO radio 2 en FUNX. Tijdens de laatste editie van Pride Amsterdam trad ze op voor duizenden mensen. Dezelfde week trad ze op bij VPRO’s 3voor12, waar ze met haar band drie nummers speelde. Op haar meest recente single Mooiste Meisje bezingt ze haar liefde voor vrouwen, een thema in haar repertoire. Tijdens Notenkrakers treedt ze op en wordt ze geïnterviewd.

TON WILTHAGEN

Als hoogleraar Arbeidsmarkt aan Tilburg University weet Ton Wilthagen alles over de krapte op de arbeidsmarkt. Dat is logisch. Opvallender is dat hij er samen met Pieter Bon (ex-MAM) een lied over heeft geschreven: Krapte Snapte. Het is opgenomen door Wonderwerk, een gelegenheidsformatie die naast Bon en Ton bestaat uit onder andere bassist Joost van Haaren van Krezip en de Tilburgse wethouders Esmah Lahlah en Maarten van Asten. Maar Marc en Paul interviewen Ton niet alleen over dit project, maar ook over zijn andere muzikale activiteiten. Zo is hij ook deejay.

Wil jij meer weten over deze avond? Klik hier!