Nabil Alouad Ayad met voorstelling Absurd bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
26 november 2021
Prijs: €19,50
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op vrijdag 26 november komt Nabil Alouad Ayad naar Schouwburg Concertzaal Tilburg met zijn voorstelling: Absurd. De voorstelling start om 20:30 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder!

De voorstelling

Het Waalwijkse toptalent Nabil is toe aan alweer zijn derde avondvullende voorstelling. Na Tijdmachine en Monopoly vraagt hij zichzelf in Absurd af of hij de normale man is in een gekke wereld of dat het misschien andersom is? Met absurd veel grappige observaties, typetjes, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken. En met een beetje geluk showt hij je ook nog zijn zang-, piano- en beatboxtalent. Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Een kaartje voor deze avond kost €19,50 en jongeren tot en met 26 jaar betalen slechts €12,50. Om alvast in de stemming te komen kan je deze video kijken. De video geeft je een voorproefje van deze mooie avond.