Laden Evenementen

Nacht van de Stad in Tilburg!

Informatie
Datum:
28 september 2022
Tijd:
20:00 tot 22:30
Prijs: Gratis
Locatie:Factorium Tilburg

Op 28 en 29 september a.s. is het zover: de Dag en voorafgaande Nacht van de Stad in Spoorzone Tilburg en de Tilburgse binnenstad. De Dag van de Stad is het grootste landelijke multidisciplinaire congres voor iedereen die werkt aan de ontwikkelingen in steden en stedelijke regio’s. Tijdens de Nacht zal Tilburg bruisen van muziek, theater, ontdekkingen, gesprekken en veel meer. Ook kun je mee op interessante excursies. Lees snel verder voor alles wat je moet weten over de Nacht van de Stad en scroll naar beneden voor het linkje naar informatie over de Dag van de Stad. 

Wat is de Nacht van de stad?

Tijdens de Nacht van de Stad kun je genieten van gratis live muziek, theater, nieuw creatief talent, excursies en nog veel meer. Een nacht waarop veelzijdig Tilburg laat zien wat het in de donkere uurtjes te bieden heeft. Iedereen is meer dan welkom: inwoners, bezoekers en natuurlijk ook de deelnemers van de Dag van de Stad. De Nachtburgemeester zal het programma openen op het Pieter Vreedeplein.

Het programma

Tijdens de Nacht van de Stad is er een gevarieerd programma voor inwoners en andere bezoekers. Op diverse locaties in de binnenstad geniet je van gratis van muziek, theater, talent, ontdekkingen, gesprekken en meer. Tijdens Tilburg LIVE laat Tilburgs talent hier de hele avond zien wat een cultureel rijke stad Tilburg is. Daarnaast is er een gevarieerd programma aan acts, artiesten en gesprekken op verschillende locaties in de binnenstad. Deze activiteiten vinden plaats van 19.30 tot 22.30 uur en iedereen is van harte welkom. Ben je inwoner? Dan is aanmelden is niet nodig. Hier vind je het hele programma!

Wat is de Dag van de Stad? 

Op donderdag 29 september is dit jaar in gaststad Tilburg de “Dag van de Stad”: het multidisciplinaire congres over de ontwikkeling van steden en stedelijke regio’s. De zesde Dag van de Stad heeft als thema ‘de stad van iedereen’ en zal in het teken staan van de verwevenheid tussen fysieke vraagstukken en het bevorderen van inclusie. Lees daar hier meer over!

Meer informatie

Heb je al zin gekregen in een avond live muziek, theater en nog veel meer? Twijfel niet langer, de toegang is gratis! Lees hier nog meer over de Nacht van de Stad. Wil je meer weten over de Dag van de Stad? Klik dan hier.