Laden Evenementen

Naturally 7 met voorstelling ‘On Tour’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
17 november 2021
Tijd:
20:30 tot 22:20
Prijs: Variërend

Op woensdag 17 november komt Naturally 7 met de voorstelling ‘On Tour’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling begint om 20:30 uur en zal tot ongeveer 22:20 uur duren. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder!

De voorstelling

De Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 is On Tour met een daverend concert zónder instrumenten, maar mét een hoop nieuwe releases en covers! De New Yorkse artiesten van Naturally 7 bootsen met hun stemmen op verbluffende wijze allerlei muziekinstrumenten na: de trompet, elektrische gitaar, bas, cello, harmonica en drum. In hun spectaculaire show komt een mix van R&B, pop, soul en beatboxing voor. Het zal niet alleen uit grote wereldhits maar ook eigen composities bestaan. Sluit je ogen en je hoort een topband, open ze en je ziet zeven mannen een act van wereldformaat neerzetten!

Extra informatie

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Of wil je graag nog wat extra informatie? Bezoek dan gemakkelijk de website voor tickets en info. De voorstelling start om 20:30 uur en zal tot ongeveer 22:20 uur duren. Kaarten kosten €29,50 voor de eerste rang en €26,50 voor de tweede en derde rang.