Natuurwandeling onder begeleiding bij Den Rijacker

Informatie
Datum:
12 juli 2024
Tijd:
10:30 tot 11:30
Prijs: Gratis
Locatie:Giardino d’Italia
Wandeling den rijacker

Iedere vrijdag kun je bij Den Rijacker in de Reeshof meedoen met een gratis natuurwandeling. De wandeling vindt plaats van 10:30 uur tot 11:30 uur. 

De wandeling

De wandeling duurt een uur. Je zult lopen door de wijknatuur en daarbij kleine ontspanningsoefening doen onder begeleiding van een wandelcoach. Na afloop is er uiteraard de mogelijkheid om een kop koffie of thee te drinken. Je start bij de tuin van Restaurant Giardino. De tuin is te bereiken via Huibevendreef 22 en via Reeshofdijk 33. Een van de meest afwisselende bossen in Tilburg is het Reeshofbos en het achterliggende Stadsbos013. Dan weer dichtbegroeid, dan weer een open heide, dan weer weiland met beekje, dan weer een waterpartij. En dat is slechts een van de richtingen waarin je kunt wandelen.

Meer informatie

Wandelcoaches Klaudi Asbreuk, Ira Louwe, Annemieke van Groes, Paul van de Velden of Piet van Beurden hebben allemaal hun eigen kijk op het gebied en hun eigen wijze van gezond natuurwandelen. Elke week is dus weer een heel andere ervaring. Voor meer informatie kun je mailen naar: info@denrijacker.nl.