Agenda

Nazeer Abdulhai in Theaters Tilburg

Wanneer: 7 juli 2021 tot 24 juli 2021 Waar: Schouwburg Concertzaal Tilburg Entree: Gratis

Nazeer Abdulhai in Theaters Tilburg

De schouwburg viert haar 60 jarig jubileum dit jaar. En wie jarig is trakteert moeten ze gedacht hebben bij Theaters Tilburg. Daarom trakteren ze hun gasten de hele maand juli op leuke optredens op het buitenpodium. Ook komt Nazeer Abdulhai bij Theaters Tilburg op het buitenpodium.

Nazeer Abdulhai

Nazeer Abdulhai speelt ud, het belangrijkste snaarinstrument uit het Midden-Oosten. Abdulhai kwam in 2015 vanuit Syrië naar Nederland om aan het conservatorium in Rotterdam te studeren. Hij mixt de klanken van zijn ud het liefst met verschillende stijlen muziek. Zo begeleidde hij Paul de Leeuw in het lied Land van mij en speelde hij met het Nederlands Blazers Ensemble. Zijn optreden op het buitenpodium zal een combinatie zijn van Arabische en Ottomaanse muziek. Dit alles op de elektrische en de akoestische ud, en een vrije stijl taksim (improvisatie).

Extra informatie

De voorstellingen zijn allemaal gratis te bezoeken en beginnen om 20.30 uur. Alleen op de zondagen zijn het ochtendshows die om 11.00 uur beginnen. Mocht het weer onverhoopt slecht zijn, dan worden de voorstellingen helaas geannuleerd.

Capaciteit is beperkt, dus kom op tijd!

Locatie