Agenda

Sierra Oscar Foxtrot Tango

Nederlands Dans Theater met Sierra Oscar Foxtrot Tango in Theaters Tilburg

Wanneer: 27 november 2019 van 20:15 tot 22:25 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €19,50
Bestel tickets

Nederlands Dans Theater met Sierra Oscar Foxtrot Tango in Theaters Tilburg

Het Nederlands Dans Theater 2 komt naar Tilburg met Sierra Oscar Foxtrot Tango. Het gevarieerde programma bestaat uit vier werken: Wir sagen uns Dunkles van Marco Goecke, Sara van Sharon Eyal & Gai Behar, een nieuwe versie van Fugue Table van Yoann Bourgeois en een wereldpremière van Medhi Walerski. De voorstelling is te zien op 27 november in de schouwburg van Theaters Tilburg.

Sierra Oscar Foxtrot Tango daagt de jonge topdansers van NDT 2 uit met een verrassende mix van vier contrasterende dansstukken. Van Marco Goecke wordt zijn wereldwijd bejubelde Wir sagen uns Dunkles opnieuw opgevoerd. Medhi Walerski, die zelf meer dan tien jaar danste bij NDT creëert het nieuwe werk Sway voor het programma.

De Franse choreograaf Yoann Bourgeois maakt een nieuwe bewerking van zijn Fugue Table (2010), een stuk dat navigeert tussen natuurkunde en poëzie, dans en acrobatiek. Het Israelische duo Sharon Eyal en Gai Behar, tenslotte, brengt een vernieuwde versie van hun mysterieuze Sara, dat ze in 2013 speciaal voor NDT 2 creëerden. De choreografie centreert zich rondom herinneringen, dromen, emoties en inspiratie.

Verkoopinformatie

Sierra Oscar Foxtrot Tango vindt plaats op woensdag 27 november om 20:15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar via theaterstilburg.nl, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht