Laden Evenementen

Nesim El Ahmadi met voorstelling ‘TaBoe!’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
20 november 2021
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: €17,50

Op zaterdag 20 november komt Nesim el Ahmadi naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Tijdens zijn voorstelling ‘TaBoe!’ doet hij een boekje open en neemt hij het publiek daarin mee. Lijkt jou dit leuk? Lees dan snel verder en zorg dat je er bij bent!

De voorstelling

Youtuber en presentator Nesim el Ahmadi gaat het theater in met zijn eerste cabaretvoorstelling TaBoe! In zijn voorstelling bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? Wat was zijn zoektocht naar zijn geloof, of hoe was het om op jonge leeftijd te trouwen met een christelijke vrouw en zelf moslim te zijn? Nesim deelt het!

Nesim Ahmadi

Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTube-kanaal Supergaande. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538.

Interesse

Lijkt het jou leuk om naar deze voorstelling te gaan? Dat kan! Bestel je tickets gemakkelijk voor maar €17,50 via de website. Bekijk alvast de trailer van de show via deze link.