Laden Evenementen

Netwerkborrel Regio Business (BOB Borrel) bij Tilburg Trappers

Informatie
Datum:
10 maart 2022
Tijd:
17:00 tot 23:00
Prijs: Gratis

Op donderdag 10 maart organiseert Regio Business een BOB (Business Ontmoet Business) Borrel in de business lounge van IJshockeyclub Tilburg Trappers. Een ideaal moment om weer eens te connecten met collega-ondernemers – zeker nu er geen restricties meer gelden voor (kleinschalige) evenementen!
Vanaf 17.00 uur heet het team van Regio Business de bezoekers graag persoonlijk welkom met een lekker welkomstdrankje. Na de opening met Trappers’ directeur Ruud van Baast kan het connecten beginnen! Voor de liefhebbers is er een BOB Talkshow waarin een gerenommeerde, internationaal opererende ondernemer uit Brabant zijn inspirerende verhaal deelt. Ook wordt er een rondleiding gegeven door het stadion, waarin de kunst verzorgd door Renova is tentoongesteld en de opvallende kunst van B-art (Bart Stillekens) te zien is! Uiteraard eindigt deze rondleiding weer in de business lounge, waar uitzicht is over de training van het eerste team. Gedurende de avond worden de bezoekers getrakteerd op heerlijke culinaire verassingen (verzorgd door Cookaholics) en vanaf 20.00 uur wordt het ondernemerschap uitbundig gevierd met muziek door DJ Joepie Fourtie!

Voorafgaand aan de BOB Borrel is er de mogelijkheid om ook deel te nemen aan een BOB IJshockeyclinic, waarin je het officiële ijs van Tilburg Trappers kunt betreden! Hiervoor wordt een eigen bijdrage van 45 euro gevraagd.

Nog geen lid bij Regio Business?

Kom vrijblijvend kennismaken! Er zijn geen kosten verbonden aan deelname: iedereen kan eenmalig vrijblijvend kennismaken met de BOB Borrel. Breng dus gerust een collega(ondernemer) mee! Het welkomstdrankje en het eten wordt aangeboden, je betaalt alleen voor de andere drankjes.

Aanmelden

Elkaar ontmoeten staat centraal tijdens BOB evenementen, maar Regio Business en Tilburg Trappers zorgen ervoor dat er ook genoeg te beleven is. Ze rekenen graag op je komst! Meld je (en eventueel je introducé) hier aan.

Over Regio Business

Regio Business is dé Brabantse Business Community. Met 1800 leden is Regio Business het grootse zakelijke netwerk van Brabant. Ze verbinden ondernemers via het 3D-Business Concept; online, offline en face-to-face. Online via een uitgebreid online platform, offline met zes zakenmagazines met een oplage van 15.000 en face-to-face via grootschalige netwerkevents onder de noemer BOB.