Laden Evenementen

Netwerkdiner voor Ondernemende Vrouwen – Bites & Business

Informatie
Datum:
15 december 2022
Tijd:
19:00 tot 22:30
Website:
Prijs: €45,01

Bites & Business is een netwerk met ondernemende vrouwen, zowel zelfstandig als in loondienst. Er zijn vestigingen over het hele land waar lokaal netwerkdiners worden georganiseerd. Altijd in een informele setting en zonder spreker of thema, zodat je ook echt met elkaar in contact komt. Onder het genot van lekker eten en drinken helpen we elkaar middels de enveloppen-methode. De netwerkdiners vinden elke maand plaats (m.u.v. de zomervakantie) in steeds een ander restaurant in Tilburg. Als je kennis wilt maken dan kan je één keer zonder lidmaatschap naar een diner komen. Daarna bepaal je of je voor een klein bedrag per maand lid wilt worden. Als lid kun je naast de eigen lokale diners, ook aanschuiven bij diners in andere steden en meedoen aan de landelijke events. 

Over de avond

De lokaal georganiseerde netwerkavonden van Bites & Business zijn altijd in een informele setting en zonder spreker of thema. Wij, ondernemende dames, hebben immers zelf genoeg gesprekstof, toch? Onder het genot van lekker eten en drinken helpen de leden elkaar middels de enveloppen-methode. Wil je graag kennismaken met ons en andere ondernemende vrouwen? Kom dan zeker een keer naar een van onze netwerkdiners, je bent van harte welkom! Bites & Business geloven namelijk dat iedereen een ander kan inspireren en verder helpen.

Meer informatie

De kosten voor dit netwerkdiner zijn €40,17 ex btw, €45,01 incl BTW. Dit is inclusief (min.) 2 drankjes. Ben jij razend enthousiast na het lezen van de info over Bites & Business? Kan jij jezelf hier aanmelden. Wil jij nog meer weten over wat Bites& Business te betekenen heeft? Neem een kijkje op hun site!