Laden Evenementen

Nhung Dam met “3 miljoen voetstappen naar Sicilië” bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
12 november 2021
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: €19,50

Op vrijdag 12 november zie je de voorstelling “3 miljoen voetstappen naar Sicilië” van Nhung Dam bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling is na aanleiding van de wandelingen die de schrijfster tijdens de corona periode heeft gemaakt. Lijkt het jou leuk om deze voorstelling bij te wonen? Lees dan snel verder voor alle info.

De voorstelling

Actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam heeft in de Coronaperiode elke dag gewandeld. Met het aantal afgelegde kilometers zou ze op Sicilië aangekomen kunnen zijn, al heeft ze in werkelijkheid Amsterdam niet verlaten. 3 miljoen voetstappen naar Sicilië is een indrukwekkende, eigenzinnige voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid. Nhung neemt je mee. Dwars door Europa tot aan Sicilië, naar de plek waar je jezelf terugvindt. Een hoopgevende ode aan de fantasie, vol lichtheid en humor, door Nhung gespeeld en door Koos Terpstra geregisseerd. De tekst schreven ze samen.

Extra informatie

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Of wil je graag nog wat extra informatie? Bezoek dan gemakkelijk de website voor tickets en info. De voorstelling start om 20:30 uur en zal tot ongeveer 22:00 uur duren. Kaarten kosten €19,50.