Laden Evenementen

Nieuw studentenkoor voor klassieke muziek

Informatie
Datum:
29 september 2022
Tijd:
19:30 tot 22:00
Locatie:Cultuur BSO Monopole
Nieuw studentenkoor voor klassieke muziek

Het gloednieuwe Tilburgs Studentenkoor (TiSK) houdt de komende weken open repetities. Alle studenten uit Tilburg en omgeving zijn welkom bij dit koordat zich richt op klassieke muziek.

(Foto: Dirigent Sil van den Hout bij repetitielocatie CulTuur BSO Monopole)

Over TiSK

TiSK staat onder leiding van de Tilburgse dirigent Sil van den Hout. Zelf afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, met een grote belangstelling voor klassieke koormuziek, merkte hij dat er voor studenten in Tilburg nog geen koor is dat zich daarop richt. Daarom startte hij TiSK. Het koor zingt stukken uit verschillende tijden en streken, onder andere van Mendelssohn, Gjeilo en Whitacre. De open repetities zijn op donderdag 29 september en donderdag 6 oktober, van 19.30 tot 22.00 uur in CulTuur BSO Monopole aan de Langestraat in Tilburg. Iedereen van 17-30 jaar die een studie volgt, is dan welkom om gratis en vrijblijvend te komen kijken en meezingen. Ervaring met koorzang is niet noodzakelijk.

Meer info

Ook internationale studenten zijn van harte welkom bij het koor: de repetities zijn in het Engels. De officiële open repetities zijn op 29 september en 6 oktober, maar ook daarna zijn belangstellenden welkom om te komen kijken op een repetitie. Graag aanmelden via zingenbijtisk@gmail.com Lees meer over TiSK via @tilburgsstudentenkoor op Instagram.

 

Stappegoor Tilburg