Laden Evenementen

Nieuwjaarsconcert in Het Witte Kasteel (Uitverkocht)

Informatie
Datum:
05 februari 2023
Tijd:
14:00 tot 14:00
landgoedfair bij Het Witte Kasteel

Op zondag 5 februari 2023 om 14:00 uur geven Janine en Frank Lamm in Het Witte Kasteel een prachtig Nieuwjaarsconcert. Daarmee luiden zij niet alleen het culturele seizoen 2023 in, ook zetten zij daarmee de eerste stap in het jaar 2023 waarin Het Witte Kasteel het 10-jarig bestaan van de Stichting Het Witte Kasteel viert.

Janine en Frank Lamm

Janine en Frank Lamm leerden elkaar kennen toen ze studeerden aan het Brabants Conservatorium, waar ze beiden afstudeerden als docerend musicus, Janine op piano en Frank op gitaar. Frank behaalde daar ook zijn master uitvoerend musicus. Ze zijn eind 1998 in Loon op Zand komen wonen. Daar hebben ze een mooie piano- en gitaarpraktijk opgebouwd aan de Scorpius, waar ze inmiddels al bijna 15 jaar les geven. Ook treden ze geregeld op, solo en als duo. Ook treden ze geregeld op, solo en als duo. Frank vormde jarenlang het gitaarduo Dualisme met Peter Thissen. Zij brachten een aantal CD’s uit en gaven vele concerten o.a. in Engeland, Schotland en de Nederlandse Antillen, met als hoogtepunt het gitaarfestival in Iserlohn. Ook traden Janine en Frank al eerder op in Het Witte Kasteel met een Spaans programma: Fiesta! Het programma van het Nieuwjaarsconcert is nog een verrassing, maar zal bestaan uit afwisselend solo piano, solo gitaar en duorepertoire.

Meer info

Het concert vindt plaats in de benedensalon van het kasteel en is daarom ook rolstoeltoegankelijk. Voor meer info en reserveren klik hier.