Laden Evenementen

Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie Orpheus

Informatie
Datum:
15 januari 2023
Tijd:
14:00 tot 16:00
Prijs: vrije gift
Locatie:Heyhoef, Reeshof

Op zondagmiddag 15 januari 2023 geeft Koninklijke Harmonie Orpheus in wijkcentrum Heyhoef haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert. De afgelopen edities op de eigen repetitielocatie bleken telkens een groot succes te zijn en daarom trakteert Orpheus haar luisteraars wederom op een mooi concert vol muzikale afwisseling, ditmaal voor het eerst in de Reeshof!

Over het concert

Onder leiding van dirigent Hardy Mertens presenteert het orkest een veelzijdig programma. Orpheus neemt u mee op een muzikale wereldreis: we varen over de Mississippi, maar bezoeken ook de Kaukasus, Korea, Parijs en Noorwegen. Met gastdirigent en componist Stefan Marti spelen we een vrolijke compositie van zijn hand voor soloklarinet en orkest. We komen tenslotte weer veilig thuis van onze reis met de Tilburgse klassieker ‘Drink Schrobbelèr! Kortom, een afwisselend programma met ‘voor elk wat wils’.

Als gast verwelkomen we na de pauze de uit Veghel afkomstige River Aa Bigband. Deze bigband werd opgericht in 2000 en kent een breed en gevarieerd, maar altijd jazz-georiënteerd programma. De band heeft in haar bestaan vele succes gekend. Zo mag de River Aa Band zich vanaf 2011 rekenen tot de vaste line-up van het internationaal gerenommeerde festival Jazz by the Sea in Domburg. De band staat onder leiding van klarinettist/saxofonist Theo Gerris en zal u deze middag trakteren op een spetterend optreden.

Meer informatie

Aansluitend nodigen we u uit om het glas te heffen op het nieuwe jaar! Kosten zijn op vrije gift.