Laden Evenementen

Night university junior bij Tilburg University

Informatie
Datum:
11 mei 2023
Tijd:
17:30 tot 20:00
Prijs: Gratis
Locatie:Universiteit Tilburg

Kindercolleges door wetenschappers, workshops, optredens, foodtrucks en een silent disco… dat is het wetenschapsfestival Night University Junior! Op donderdagavond 11 mei zet de universiteit haar deuren open voor iedereen en voor kinderen van 9 t/m 14 jaar is er een speciaal programma. Neem plaats in een echte collegezaal en ervaar hoe het is om een student te zijn aan de universiteit. Of doe mee aan één van de vele workshops en onderzoeken. Het thema is Let’s play.

Over Tilburg University Tilburg

Dit programma wordt georganiseerd door Tilburg University Junior. Zij organiseren regelmatig evenementen en colleges voor kinderen, zoals de Kinderuniversiteit. Ook staan op de website educatieve lesprogramma’s. Zo kunnen kinderen (9-14) op een laagdrempelige manier kennismaken met wetenschap en de universiteit.

Meer informatie

Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig! Hoe handig is dat? Wil je meer informatie over deze editie van Night University Junior? Check dan snel de website! Wil je alvast in de stemming komen? Kijk dan de aftermovie van vorig jaar!