Laden Evenementen

Nina de la Parra & Sanne Landvreugd: Bloodbitches in de Schouwburg

Informatie
Datum:
21 januari 2023
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: €19,50
Locatie:Schouwburg Tilburg

Op 21 januari kommen Sanne Landvreugd en Nina de la Parra naar de Schouwburg. Neerlands Hoop winnares Nina de la Parra en topsaxofoniste Sanne Landvreugd (bekend van de bigband van Matthijs Gaat Door op NPO1) verdiepen hun unieke bloederige band. Lees snel verder.

Na het succes van Gods Wegen, wat haar bekroning vindt in het verschijnen van het literaire manifest Make Women Come, gaan Nina de la Parra en Sanne Landvreugd in op de diepere lagen van hun gezamenlijke afkomst. Vrouw-zijn, Surinaams-zijn, slavernij, verdrijving, trauma, racisme en schuld stroomt door deze gezamenlijke bloedvaten.

Het unieke karakter van twee powerhouses die hun sociale analyse niet alleen aan hun baarmoeders verknopen, maar ook aan hun explosieve biculturele identiteit – en die hun “intensive experience” tot uiting brengen in muzikaal-verbale poëzie. Explosief, hilarisch, persoonlijk en ontregelend: entertainment van de hoogste duikplank. Met als extra klap op de vuurpijl: elke week een nieuw item over de actualiteit.

Meer informatie

Meer info over de voorstelling en de tickets zijn te vinden op de website van de Schouwburg.