logo
Laden Evenementen

NinaLynn treedt op tijdens Heyhoef-Coolvibes

Informatie
Datum:
15 mei 2022
Tijd:
15:30 tot 19:00
Prijs: €10
Locatie:Heyhoef-Backstage

Op 15 mei zal een Heyhoef-Coolvibes concert gevuld worden met een jong Nederlands talent in de Americana scene; NinaLynn. Haar debuutalbum ‘Hummingbird’ scoort hoge ogen in diverse charts en het optreden van Nina met haar band op het Ramblin’ Roots festival in Utrecht in 2021 oogstte veel lof in een uitverkochte zaal. Voor Heyhoef-Coolvibes alle reden om dit aanstormend talent met haar begeleidingsband bestaande uit door de wol geverfde studiomuzikanten uit te nodigen.

NinaLynn is een 23 jarige Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt. Ze heeft de voorprogramma’s verzorgd voor shows van Tim Grimm, de Molly Tuttle Band en Hugh Moffatt, die allemaal zeer gecharmeerd van haar waren. In februari 2021 is haar eerste album uitgekomen, genaamd ‘Hummingbird’. Dit album is geproduceerd door musicus/producerJanos Koolen die heeft samengewerkt met o.a. Douwe Bob, Frederique Spigt, Sjors van der Panne. Het album stond in maart 2021 op nummer 1 in de Euro Americana Chart. Nina hoopt met haar liedjes mensen bij elkaar te brengen en te zorgen voor een gevoel van verbinding door het schrijven van herkenbare en persoonlijke liedjes.

Liseth & The Satellites is de band van singer-songwriter Liseth Horsten, met gitarist/zanger Eric van Dijsseldonk (o.a. JW Roy, Malford Milligan) en bassist Lucas Beukers (o.a. Gé Reinders, Eric Devries, en NinaLynn). De gezamenlijke voorliefde voor goed geschreven akoestische songs en americana, en de organische gitaarklanken van de sixties en seventies, bracht deze drie ervaren muzikanten samen. Liseth is een veelzijdige muzikante met sterke en persoonlijke songs, gezongen met een stem met veel diepgang en karakter en een heerlijke timing. In de zomer van 2021 dook ze met haar band de studio in met drummer en producer Gabriel Peeters, om een nieuwe EP op te nemen. Hiervan kwam in september de eerste videoclip en single ‘Miss those days’ uit. Op 15 mei speelt ze een voorprogramma voor NinaLynn, als duo met bassist Lucas Beukers.

Meer informatie

De aanvang is om 15.30 uur. Tickets kosten je €10 en zijn hier verkrijgbaar.