Agenda

Noek en Marten

Noek en Marten/Lennert Klaui in Theaters Tilburg

Wanneer: 7 juli 2021 tot 24 juli 2021 Waar: Schouwburg Concertzaal Tilburg Entree: Gratis

Noek en Marten/Lennert Klaui in Theaters Tilburg

De schouwburg viert haar 60 jarig jubileum dit jaar. En wie jarig is trakteert moeten ze gedacht hebben bij Theaters Tilburg. Daarom trakteren ze hun gasten de hele maand juli op leuke optredens op het buitenpodium. Ook komen Noek en Marten & Lennert Klaui bij Theaters Tilburg op het buitenpodium.

Noek & Marten

Geniet van de melancholische muziek van Noek. Ze schrijft verhalen zodat ze op papier staan en niet in haar hoofd blijven ronddwalen. Intiem, liefdevol, melancholisch en gewaagd. Haar stem zo zuiver, haar overtuigingskracht zo sterk. Noek wordt begeleid door de talentvolle toetsenist Marten Oosterhaven.

Lennert Klaui

Singer-songwriter Lennert komt uit Helmond en is vanaf jonge leeftijd al bezig met muziek en het schrijven van nummers, waarbij hij zichzelf begeleidt op de gitaar. Hij heeft een voorliefde voor de folk-rock van artiesten als Paul Simon en Bob Dylan. Deze invloeden hoor je terug in zijn muziek maar hij zoekt ook het experiment op. Met jazzy akkoorden en invloeden uit de Indie-rock geeft hij een eigen draai aan dit genre.

Extra informatie

De voorstellingen zijn allemaal gratis te bezoeken en beginnen om 20.30 uur. Alleen op de zondagen zijn het ochtendshows die om 11.00 uur beginnen. Mocht het weer onverhoopt slecht zijn, dan worden de voorstellingen helaas geannuleerd.

Capaciteit is beperkt, dus kom op tijd!

Locatie