OG3NE – Sweet Harmony Tour in Schouwburg Concertzaal

Informatie
Datum:
18 maart 2022
Prijs: 41,5
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op vrijdag 18 maart komt OG3NE met hun Sweet Harmony Tour naar de Schouwburg Concertzaal. De drie zussen zijn klaar om Tilburg om ver te blazen met hun prachtige stemmen en schitterende liveshow. Wil jij deze muzikale show niet missen? Lees dan snel verder voor alle info en bestel je kaarten!

The Sweet Harmony Tour

Weer terug in ons theater: de magische stemmen van de zussen Lisa, Amy en Shelley. In maart 2020 werd de theatertour abrupt afgebroken door het coronavirus, maar daardoor ontstond iets unieks. De drie zussen zaten, allemaal gescheiden van elkaar, in zelfgekozen thuisisolatie, omdat Amy door het missen van één long tot de risicogroep behoort. En wat doe je dan? Een manier vinden om tóch samen te zingen. Het resultaat van hun Home Isolation Video’s ging viral op alle sociale media. Miljoenen mensen wereldwijd genoten van de meerstemmige samenzang, en beroemde bandleden van Queen, Simon & Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. De successen van de Home Isolation Video’s zullen vanzelfsprekend niet ontbreken tijdens dit theaterconcert!

Interesse

Wil jij hier bij zijn? Dat kan! Kaarten zijn te koop via deze website en kosten €41,50. De zaal is om 20:15 uur open. Voor meer evenementen in de Schouwburg Concertzaal check onze agenda.