Laden Evenementen

OM Chanting bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
03 juli 2022
Tijd:
19:00 tot 20:30
Locatie:Het Zonnelicht

Op zondag 3 juli kun je bij Meditatiehuis Het Zonnelicht deelnemen aan OM Chanting. Je gaat in groepsverband de OM klank zingen, wat bijdraagt aan je innerlijke rust, en je positieve energie vergroot. De inloop is vanaf 19:00 uur en het begint een half uurtje later. Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt, want het is op basis van donatie.

Over OM chanting

OM Chanting brengt mensen over de hele wereld in groepjes samen. Het delen van de positieve energie van de OM klank en de liefde voor Moeder Aarde staan voorop. De bijeenkomst duurt 45 minuten, waarna er gelegenheid is tot het uitwisselen van ervaringen.
Door gebruik te maken van de kracht van de klank van het OM wordt het zelfhelende vermogen van de deelnemers geactiveerd. De beoefening stimuleert innerlijke vrede, helderheid van denken, emotionele vrijheid en fysieke gezondheid. Velen zien een positieve verandering, waardoor zij meer vrede, vreugde en liefde ervaren in hun leven.

Voor een impressie kun je deze video bekijken.

Aanmelding

OM Chanting is eenvoudig en doeltreffend en geschikt voor iedereen, die persoonlijk wil groeien. Het wordt in Tilburg een keer per vier weken georganiseerd. Het is als activiteit op zich te beoefenen en tevens onderdeel van het uitgebreide aanbod van Bhakti Marga. Voor deelname graag even aanmelden via paul.hcts@gmail.com.

Locatie

Het meditatiehuis is gelegen op een rustige plaats in een oase van groene bamboe, aan de Lanciersstraat 90G in Tilburg. De Ingang is bij de garages, tussen twee huizen. Als je met de auto komt, lees dan even de parkeertips op de website van het Zonnelicht.