Laden Evenementen

OM Chanting bij Het Zonnelicht: in groepsverband zingen voor innerlijke rust en positieve energie

Informatie
Datum:
13 februari 2022
Tijd:
19:00 tot 20:30
Prijs: Donatie

Op zondag 13 februari kun je bij Meditatiehuis Het Zonnelicht terecht voor OM Chanting. Je gaat in groepsverband zingen wat bijdraagt aan je innerlijke rust en positieve energie. De avond start om 19:00 uur en de sessie begint een halfuurtje later. Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt voor OM Chanting. De activiteit vindt namelijk plaats op basis van donaties. Lees snel verder. 

Over OM chanting

De OM chanting duurt 45 minuten. Meedoen aan een OM Chanting cirkel is mogelijk met in acht neming van de door de Rijksoverheid bepaalde maatregelen in verband met het Coronavirus.

Liefde is er om gedeeld te worden. OM Chanting brengt mensen tezamen om in hun eigen omgeving, verspreid over de hele wereld, de positieve energie van het OM en hun liefde voor Moeder Aarde met elkaar te delen.

OM Chanting wordt in groepsverband beoefend. Door gebruik te maken van de kracht van de klank van het OM wordt het zelfhelende potentieel van de beoefenaars geactiveerd. De beoefening transformeert negativiteit in positieve energie, helpt de directe omgeving te zuiveren en ondersteunt het fysieke, emotionele en spirituele welzijn van de deelnemers. Aan OM Chanting kun je gratis meedoen. De genade van de Meesters, Mahavatar Babaji en Paramahamsa Vishwananda, maakt OM Chanting uniek. Deze techniek is door Hen teruggebracht om de aarde en de mensheid in deze tijd van nood te ondersteunen.

De beoefening stimuleert innerlijke vrede, helderheid van denken, emotionele vrijheid en fysieke gezondheid. Velen ervaren een positieve verandering, waardoor zij meer vrede, vreugde en liefde in hun leven ervaren. De beoefening transformeert negativiteit in positieve energie.

Dankzij een speciale zegening brengt het OM Chanten een ‘trilling’ tot stand die negativiteit loslaat, transformeert en positieve energie over de deelnemers uitstort.

Meer informatie

Het Zonnelicht is te vinden in de Lancierstraat 90G (ingang bij de garages tussen 2 huizen) te Tilburg. Indien je met de auto komt, lees de parkeertips op de website van het Zonnelicht. Hier vind je ook meer informatie over het hele aanbod van Het Zonnelicht.

Voor extra info kun je altijd een mailtje sturen naar Paul.hcts@gmail.com.