logo
Laden Evenementen

OM Chanting bij Het Zonnelicht voor innerlijke rust en positieve energie

Informatie
Datum:
10 april 2022
Tijd:
19:00 tot 20:30
Prijs: Donaties
Locatie:Tilburg

lburgOp zondag 10 april kun je bij Meditatiehuis Het Zonnelicht terecht voor OM Chanting. Je gaat de Om klank zingen wat bijdraagt aan je innerlijke rust en positieve energie. De avond start om 19:00 uur en de sessie begint een halfuurtje later. De OM Chanting duurt 45 minuten. Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt. De activiteit vindt namelijk plaats op basis van donaties.

Over OM Chanting

Liefde is er om gedeeld te worden. OM Chanting brengt mensen tezamen om in hun eigen omgeving, verspreid over de hele wereld, de positieve energie van het OM en hun liefde voor Moeder Aarde met elkaar te delen. Door gebruik te maken van de kracht van de klank van het OM wordt het zelfhelende potentieel van de beoefenaars geactiveerd. De beoefening transformeert negativiteit in positieve energie, helpt de directe omgeving te zuiveren en ondersteunt het fysieke, emotionele en spirituele welzijn van de deelnemers. Velen ervaren een positieve verandering, waardoor zij meer vrede, vreugde en liefde in hun leven ervaren.

Over Het Zonnelicht

Meditatiehuis Het Zonnelicht is gelegen op een bijzondere stille plek, midden in de stad, in een oase van groene Bamboe. Het is te vinden aan de Lanciersstraat 90G te Tilburg (ingang bij de garages tussen 2 huizen). Indien je met de auto komt, lees dan de parkeertips op de website van Het Zonnelicht.

Meer informatie

Voor extra info kun je het filmpje over Om Chanting op Youtube kijken, de website van Bhakti Marga bezoeken of een mailtje sturen naar Paul.hcts@gmail.com.