logo
Laden Evenementen

OM Chanting bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
13 maart 2022
Tijd:
19:00 tot 20:30
Prijs: Donatie

Op zondag 13 maart kun je bij Meditatiehuis Het Zonnelicht terecht voor OM Chanting. Je gaat in groepsverband zingen wat bijdraagt aan je innerlijke rust en positieve energie. De avond start om 19:00 uur en de sessie begint een halfuurtje later. De OM Chanting duurt 45 minuten. Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt. De activiteit vindt namelijk plaats op basis van donaties. Lees snel verder. 

Over OM Chanting

Liefde is er om gedeeld te worden. OM Chanting brengt mensen tezamen om in hun eigen omgeving, verspreid over de hele wereld, de positieve energie van het OM en hun liefde voor Moeder Aarde met elkaar te delen. OM Chanting wordt in groepsverband beoefend. Door gebruik te maken van de kracht van de klank van het OM wordt het zelfhelende potentieel van de beoefenaars geactiveerd. De beoefening transformeert negativiteit in positieve energie, helpt de directe omgeving te zuiveren en ondersteunt het fysieke, emotionele en spirituele welzijn van de deelnemers. Velen ervaren een positieve verandering, waardoor zij meer vrede, vreugde en liefde in hun leven ervaren.

Meer informatie

Aan OM Chanting kun je gratis meedoen bij Het Zonnelicht. Deze prachtige plek is te vinden in de Lancierstraat 90G (ingang bij de garages tussen 2 huizen) te Tilburg. Indien je met de auto komt, lees de parkeertips op deze website. Hier vind je ook meer informatie over het hele aanbod van Het Zonnelicht. Voor extra info kun je altijd een mailtje sturen naar Paul.hcts@gmail.com.