Laden Evenementen

OM Chanting in Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
25 september 2022
Tijd:
19:00 tot 20:30
Prijs: Variërende prijzen
Locatie:Het Zonnelicht
OM Chanting zonnelicht

Op zondag 25 september kun je bij Meditatiehuis Het Zonnelicht deelnemen aan OM Chanting. Je gaat in groepsverband de OM klank zingen, wat bijdraagt aan je innerlijke rust, en je positieve energie vergroot. De inloop is vanaf 19:00 uur en het begint een half uurtje later. Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt, want het is op basis van donatie.

Over OM Chanting in Het Zonnelicht

OM Chanting brengt mensen over de hele wereld in groepjes samen. Het delen van de positieve energie van de OM klank en de liefde voor Moeder Aarde staan voorop. De bijeenkomst duurt 45 minuten, waarna er gelegenheid is tot het uitwisselen van ervaringen. Door gebruik te maken van de kracht van de klank van het OM wordt het zelfhelende vermogen van de deelnemers geactiveerd. De beoefening stimuleert innerlijke vrede, helderheid van denken, emotionele vrijheid en fysieke gezondheid. Velen zien een positieve verandering, waardoor zij meer vrede, vreugde en liefde ervaren in hun leven.

Aanmelding

OM Chanting is eenvoudig en doeltreffend en geschikt voor iedereen, die persoonlijk wil groeien. Het wordt in Tilburg een keer per vier weken georganiseerd. Het is als activiteit op zich te beoefenen en tevens onderdeel van het uitgebreide aanbod van Bhakti Marga. Voor deelname graag eventjes aanmelden via paul.hcts@gmail.com.

Meer info

Het meditatiehuis is gelegen op een rustige plaats in een oase van groene bamboe, aan de Lanciersstraat 90G in Tilburg. De Ingang is bij de garages, tussen twee huizen.

Wil je meer te weten komen over Het Zonnelicht? Neem een kijkje op de site!