Agenda

station88

Ondernemen is een topsport: inspiratiesessie bij Station88

Wanneer: 30 september 2021 van 15:00 tot 17:00 Waar: Station88

Ondernemen is een topsport: inspiratiesessie bij Station88

Op 30 september heeft Station88 weer een mooie inspiratiesessie ingepland. De tweede helft van 2021 trappen ze af met een sessie met twee Nederlandse topsporters en twee topondernemers. De paralellen tussen topsport en topondernemerschap zijn de rode draad tijdens deze sessie, zonder falen geen succes!

Marco Hoogerland staat als ervaren performance coach dagelijks aan de zijlijn van successen van topsporters & ondernemers van het hoogste niveau! Vandaag leidt hij deze sessie met topsporters Ireen van den Assem, Nederlands Hockeyster & Twan van Gendt, hij is Pro BMXer en Red Bull atleet.

Ook komen topondernemers Bram Mutsaerts, oprichter van succesvolle internationale (MKB) bedrijven & Preben Horsten, oprichter van Burkely langs. Preben is landelijk bekend van tassen en producten van hoge kwaliteit en design, die je leven makkelijker maken in de hectiek van alledag. Ben jij benieuwd naar hoe deze ondernemers aan de top zijn gekomen en hoe ze daar blijven? Welke valkuilen ze hebben getrotseerd en hoe ze zijn omgegaan met tegenslagen én successen? Schrijf je dan snel in.

Gasten

Marco Hoogerland – Oprichter Talent Academy Group

Al 20 jaar werkt Marco samen met grote namen en topsportorganisaties. Hij is ondernemer in hart en nieren en de grondlegger van alle labels binnen de Talent Academy Group. Als ervaren performance coach staat hij aan de zijlijn van successen van topsporters, artiesten, managers en ondernemers op de hoogste niveaus. Daar waar talent onder de hoogste druk moet presteren, wordt Marco ingeschakeld. In 2016 bundelde hij al zijn kennis en expertise en publiceerde hij het boek Zweet.

Twan van Gendt – Pro BMXer en Red Bull atleet

In 2019 veroverde de inmiddels 29-jarige BMX’er, Twan van Gendt, de wereldtitel tijdens het WK in Heusden-Zolder. The Flying Gentleman is sindsdien regerend wereldkampioen. Zijn deelname aan de Olympische Spelen kwamen in gevaar toen hij vorig jaar een ernstige blessure aan zijn hand op liep. Omdat de spelen een jaar zijn uitgesteld heeft van Gendt de tijd gehad om te herstellen en gaat hij dit jaar voor goud tijdens de Olympische Spelen in Tokio!

Ireen van den Assem – Hockeyster Nederlands dames elftal

Op 27-jarige leeftijd brak Ireen van den Assem definitief door bij het Nederlands Hockey Elftal, waarmee ze dit jaar aasde op goud tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Na haar selectie voor de Spelen, speelt een oude blessure weer op en haakt ze vlak voor de finish af. ‘Topsport is een achtbaan waarvan je de route niet kent en waarvan ik nu na de zoveelste looping vlak voor de eindstreep de vrije val hebt gemaakt’.

Als speelster van HC Den Bosch won ze 7 keer de landstitel en 6 keer de Europese titel voor clubteams. Van onbevangen talent is ze via een te veeleisende perfectionist, gegroeid naar een hardwerkende strijder met heel veel zelfkennis.

Bram Mutsaerts – Oprichter HBL Online BV & Fixami BV

In 2007 startte Bram samen met zijn compagnon met het aanbieden van (tweedehands) gereedschap via Marktplaats. Al snel bleek dat de behoefte in de markt groot was en dus werd in 2009, vanuit een zolderkamer, de Webshop geboren onder de naam: Gereedschapcentrum. In 2016 & 2019 wonnen zijeen Gouden Gazelle op de FD Gazellen Awards. Sinds 2019 zijn ze in Frankrijk en Spanje actief en in 2020 voegen ze Italië toe aan de lijst. De plannen voor 2021 zijn groots, uitbreiding binnen Europa en een verhuizing staat op de planning! De reis van Bram ging natuurlijk niet zonder vallen en opstaan! Samen met zijn collega’s zijn ze zichzelf wel 1000x tegengekomen.

Preben Horsten – Eigenaar BURKELY BV

Preben is in 2015 onverwachts het familiebedrijf in gerold. Met dezelfde visie als zijn vader, maar met een nieuwe strategie, had hij als doel om binnen drie jaar de markt te betreden buiten Europa. Door het directe succes heeft hij 2018 de stap gezet om officieel directeur te worden van BURKELY. De kracht van samenwerken staat centraal binnen het bedrijf en zorgt ervoor dat BURKLEY meer dan 500.000 artikelen in verschillende landen distribueert. Het nieuwe pand en de recente verhuizing zorgen ervoor dat ze klaar zijn voor groei in de toekomst.

Bijzijn?

Deze inspiratiesessie is voor maximaal 30 ondernemers fysiek toegankelijk. Wil jij er fysiek bijzijn? Geeft dit aan in het inschrijfformulier! Ze bieden ook de mogelijkheid om vanuit huis of kantoor online in te tunen. Via een livestream maken we de sessie voor onbeperkt aantal ondernemers toegankelijk. Ze houden je op de hoogte!

Aanmelden is gratis maar niet vrijblijvend, we rekenen op je komst!

Locatie