Ondersteun de Roparunrunners in het Reeshofpark!

Informatie
Datum:
05 juni 2022 17:30
-
06 juni 2022 00:00
Prijs: Gratis
Locatie:Reeshofpark
Roparun Reeshofpark

Op 5 juni tussen 17:30 uur en 00:00 uur komt de Roparun door het Reeshofpark en zij kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Wil jij deze helden ook aanmoedigen? Lees dan snel verder voor alle informatie. 

Over Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Aanmoedigen in het Reeshofpark

Namens de Roparun roepen we de mensen op om met een picknickkleedje, wat eten en drinken naar het Reeshofpark te komen op 5 juni. Hier zullen de Roparunrunners vanaf 17:30 uur langskomen. Bij aankomst in het Reeshofpark gaan ze bijna de tweede nacht van de Roparun in dus een warm welkom zullen ze vast en zeker nodig hebben. In het park zal de zangeres Henrike Brouwer optreden dus aan gezelligheid geen gebrek.

Uit Tilburg doen er 3 teams mee:

  • team 259 stichting Reeshof for cancer;
  • team 295;
  • team 220 Schenker.

Overige informatie

Benieuwd waar de Roparunrunners nog meer langs komen (route) of wil je je graag aanmelden voor een volgende editie? Neem dan eens een kijkje op de website van Roparun.