Agenda

Fortnite Toernooi

Online Fortnite Toernooi Tilburg

Wanneer: 6 mei 2021 van 12:00 tot 17:00 Waar: R-Newt Entree: Gratis
Bestel tickets

Online Fortnite Toernooi Tilburg

Tijdens de meivakantie organiseert Stichting Epic Youth in samenwerking met R-Newt diverse online activiteiten in gemeente Tilburg, speciaal voor jongeren van 10 tot 23 jaar oud. De activiteiten worde ook mede door de jongeren zelf georganiseerd. Zo vindt op 5, 6, 8 en 9 mei een online Fortnite toernooi plaats. Natuurlijk met mooie prijzen.

Fortnite duo toernooi

Honderden jongeren kunnen het tegelijk tegen elkaar opnemen in duo’s in het populaire spel. De spelers worden ingedeeld in drie poules:

  • Woensdag 5 mei: poule A van 12.00 uur tot 14.00 uur;
  • Donderdag 6 mei: poule B van 12.00 uur tot 14.00 uur;
  • Donderdag 6 mei: poule C van 15.00 uur tot 17.00 uur.

De vijftig beste duo’s zullen in de finale op zaterdag 8 mei van 12.00 uur tot 14.00 uur bepalen wie zich Fortnite kampioen van Tilburg mogen noemen. Tot slot vind de prijsuitreiking en loting plaats op zondag 9 mei, van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Live uitgezonden

Het toernooi wordt live uitgezonden via het kanaal van Epic Youth. Tevens wordt het toernooi voorzien van commentaar. Ook nemen de jongeren taken op zich zoals promotie, verwerken van inschrijvingen, opstellen van draaiboeken en wedstrijdschema’s. Maar nemen ze ook de wedstrijdleiding op zich, beheren ze de infrastructuur, verzorgen het commentaar, beheren ze de uitzendingen en prijsuitreiking. Het doel is om zoveel mogelijk taken door de jongeren uit te laten voeren, met begeleiding van jongerenwerkers.

Inschrijven

Meedoen kan nog! Schrijf je hier in! Je kunt ook de Instagrampagina volgen voor meer informatie en updates.

Locatie