logo
Laden Evenementen

Online inloopmoment RIBW Brabant: maak kennis met Beste Werkgever 2020

Informatie
Datum:
24 november 2021
Tijd:
10:00 tot 12:00
Prijs: Gratis

Zoek jij een warme werkomgeving waarin je waarde toevoegt? RIBW Brabant zoekt nieuw talent en organiseert op woensdag 24 november van 10 tot 12 uur een online inloopmoment. Iedereen is welkom om op een laagdrempelige manier kennis te komen maken. Ben jij benieuwd of RIBW Brabant een match is voor jou? Lees dan verder! 
RIBW Brabant begeleidt mensen (vanaf 16 jaar) met psychische of psychiatrische klachten. Bij deze werkgever lever jij met jouw kennis en ervaring een waardevolle bijdrage aan duurzaam herstel van mensen met een psychische of psychiatrische kwetsbaarheid. Elke dag opnieuw.

Ontdek of jij en RIBW Brabant matchen voor jouw nieuwe baan, stage of vrijwilligersplek

Ben je op zoek, of gewoon benieuwd naar een (vrijwilligers)baan óf stage binnen de GGZ? Ontmoet dan een van de medewerkers, stagiaires of vrijwilligers van RIBW Brabant in Teams. Ga in gesprek en kom erachter of werken, stage lopen of vrijwilligerswerk bij RIBW Brabant iets voor jou is!

Hebben jullie een klik?

Neem tijdens het online inloopmoment samen de verschillende openstaande vacatures door en solliciteer direct. Je kunt op een laagdrempelige manier kennismaken met deze organisatie. Stel al je vragen en kom erachter of werken, stage lopen of vrijwilligerswerk bij RIBW Brabant bij jou past!

Wanneer?

Op woensdag 24 november tussen 10.00 en 12.00 uur.

Waar?

In Microsoft Teams.

Voor wie?

Iedereen is welkom. Of je nu al ervaring hebt in de GGZ, of die juist graag wilt opdoen. Ook als je een (BBL-)opleiding volgt en een stage zoekt of juist als ervaringsdeskundige of vrijwilliger aan de slag wilt, mag je deze ochtend niet missen!

Hoe?

Meld je uiterlijk zondag 21 november aan voor het online inloopmoment,  door te mailen naar werkenbij@ribwbrabant.nl:

– Waar je interesse ligt (welke functie, stage of vrijwilligerswerk, etc.).
– Welk tijdstip op 24 november tussen 10.00 en 12.00 uur het beste uitkomt.
– En met welk e-mailadres je in Teams met ons in contact wilt treden.

Uiterlijk dinsdag 23 november ontvang je vervolgens van de collega die het meest aansluit bij jouw interesses een Teams-link.

Waarom RIBW Brabant? Al 10 jaar Beste Werkgever! 

RIBW Brabant is een warme, informele en professionele organisatie die haar cliënten centraal stelt. Meer dan 500 medewerkers, vrijwilligers, stagiaires en BBL’ers staan dag en nacht voor ze klaar. Vol passie en gedrevenheid. Medewerkers werken graag bij RIBW Brabant. En die waardering levert al tien jaar op een rij het keurmerk Beste Werkgever op!

Meer weten over werken bij kansrijke werkgever RIBW Brabant? Kijk op deze website.