Agenda

Rabobank Tilburg

Online Inspiratieavond Rabo ClubSupport

Wanneer: 25 januari 2021 van 19:30 tot 21:00 Waar: Rabobank Tilburg
Bestel tickets

Online Inspiratieavond Rabo ClubSupport

Iedere vereniging heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan.

Rabobank Verenigingsondersteuning heeft een nieuwe naam: Rabo ClubSupport. Niet te verwarren met de actie waarbij leden kunnen stemmen om de clubkas te spekken. Alleen de naam is veranderd, de ondersteuning is nog steeds gericht op het waarmaken van de ambitie van jouw club.

De Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving. Samen met NOC*NSF, de aangesloten sportbonden, LKCA en Kunstbende willen we verenigingen meer zelfredzaam en toekomstbestendig  maken.

Wat is jouw ambitie?
Rabobank Tilburg en omstreken is erg benieuwd naar de ambities van jouw vereniging. Welke ondersteuning kan jouw vereniging het beste gebruiken? Kies jij voor een masterclass, workshop of webinar?                                                                                                 

Meld je aan!
Meld je aan voor de online Inspiratieavond Sport & Cultuur op maandagavond 25 januari 2021. Deze avond is speciaal voor verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Tilburg en omstreken. Wij laten je, samen met NOC-NSF, LKCA en Kunstbende zien, wat er allemaal mogelijk is om je club of vereniging nog beter, duurzamer en toekomstbestendiger te maken.

Programma:
19.30 uur: Start en welkom door Gersom Smit van NOC*NSF,
19.35 uur: Presentatie sponsorbeleid Rabobank door Lilian Damen-Evers, directievoorzitter Rabobank Tilburg en omstreken
19.40 uur: Aanbod regionale partners door Gemeente Tilburg, de Grote Clubactie, Sportservice Noord Brabant en Art-fact.
19.55 uur: Inventariseren voorkeur deelnemers breakoutsessies
20.00 uur: Breakoutsessies
20.35 uur: Pauze
20.40 uur: Plenair: wat gaan we doen en hoe meld ik me aan?
20.55 uur: Afsluiting door dagvoorzitter en directievoorzitter

Locatie