Laden Evenementen

(On)mogelijkheden van cybersecurity door Jochen den Ouden

Informatie
Datum:
14 juli 2022
Tijd:
14:00 tot 18:30
Prijs: Gratis
Locatie:Station88

Op donderdag 14 juli vindt er bij Station 88 een inspiratiesessie over cybersecurity plaats. Tijdens hét grootste cybersecurity event in Midden-Brabant ligt de focus op het bewust maken van jou als ondernemer; technisch, maar ook in houding en gedrag. Waarschijnlijk denk je het allemaal wel op orde te hebben, maar veel is nog onbekend. Lees snel verder. 

Cybersecurity event bij Station88

Tijdens het cybersecurity event wordt er besproken welke risico’s jouw onderneming loopt en krijg je praktische handvaten om deze risico’s te beperken. Cybersecurity is voor bedrijven een hot topic. Waar hackers voorheen voornamelijk grote bedrijven troffen, moeten tegenwoordig ook MKB-bedrijven uitkijken en ervoor zorgen dat de beveiliging goed geregeld is.  Voor wie denkt het goed geregeld te hebben, komt er zeker achter dat er nog een heleboel dingen zijn die anders moeten. Awareness vergroten bij medewerkers, gedrag is het grootste risico!

Deelnemen

Wil jij ook onbezorgd de zomervakantie in? Neem deel aan deze inspiratiesessie en krijg en inzicht in wat je nog te regelen hebt op het gebied van Cybersecurity? Deze inspiratiesessie (t.w.v. €295,-) kun je kosteloos bezoeken! Heb jij een Boost Your Business code via één van onze partners ontvangen? Voer dan je code in bij je inschrijving.

Programma

Datum: donderdag 14 juli

 • 14:00 uur Inloop;
 • 14:30 uur Welkom door Cindy van Hamond – programmamanager Station88;
 • 14:45 uur Financiële impact hack door Marcel de Boer – Financieel Directeur Hoppenbrouwers;
 • 15:15 uur (On)mogelijkheden van cybersecurity door Jochen den Ouden -Ethical Hacker;
 • 16:00 uur Break-out sessie 1;
 • 16:50 uur Break-out sessie 2;
 • 17:30 uur Afronding door de dagvoorzitter en start naborrel;
 • 18:30 uur Einde;

Het programma start om 14:30 uur, nadien kun je niet meer inlopen en daarom vragen we je op tijd te zijn.

Break-out sessies

 • Tredion en Rabobank – Twan van den Brekel en Jan van Wijgerden

Nemen je mee in de werkwijze van een criminele hackorganisatie. Hoe gaan ze te werk? Ze zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in welke acties je zelf kunt nemen en welke oplossingen er zijn.

 • VDT – Leonard Bijlsma

Wat kan je zelf doen? Een verhaal over (het belang van) awareness. Bang geworden van al het cybercrime-geweld? Dat snappen we, maar wist je dat je zelf ook dingen kunt doen? Praktische tips over organisatorische beveiligingsmaatregelen staan centraal in deze workshop. Alvast een tipje van de sluier; it`s all about awareness.

 • Station88 – Mark Doedee

Signalen herkennen en ervaren. Op een interactieve wijze word je meegenomen in een fraudezaak.

Wees op tijd met aanmelden

We willen natuurlijk iedereen netjes ontvangen, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan voor de inspiratiesessie en geef meteen aan naar welke 2 break-out sessies je voorkeur gaat. Tot dan!