Laden Evenementen

Ontdek de nieuwe maakhoek van Ontdekstation013

Informatie
Datum:
23 oktober 2021 00:00
-
31 oktober 2021 00:00
Prijs: €8,00

Geïnspireerd door het thema Beroepen van de Kinderboekenweek heeft Ontdekstation013 een gloednieuw programma ontwikkeld voor de Herfstvakantie. Naast een workshop kunnen kinderen vrij op ontdekking gaan in de Maakhoek. En ook volwassenen zijn weer welkom in de ontdekruimtes, dus kom gezellig met je kind(eren) een ochtend of middag meedoen met ons actieve programma. Voor alle info lees snel verder!

Workshop Film maken

Acteur, filmmaker, scenarioschrijver, cameraman: er zijn heel veel mensen nodig om een film te maken. In deze workshop ga je een filmpje maken: wat is het onderwerp, wie zijn de acteurs, wie regelt de techniek? Je verdeelt de taken met andere kinderen. En je ontdekt de verrassende werking van het Green screen.

De Maakhoek

In de nieuwe Maakhoek kun je zelf kiezen wat je gaat doen: leer metselen met miniatuurstenen, ga constructies bouwen met Link of ga aan de slag met gereedschappen om hout te bewerken. Zagen, timmeren, lijmen. Ook kun je je eigen knikkerparcours maken met de knikkerbaan. Zeker weten dat de tijd voorbij vliegt!

Openingstijden

Tijdens de herfstvakantie zijn we iedere ochtend en middag geopend. Je komt een hele ochtend of middag op ontdekking: ’s ochtends van 10.00 – 12.30 uur en ’s middags van 13.30 – 16.00 uur. Prijs: €8 per kind (vanaf 4 jr)
Ouders kunnen kiezen: meedoen met de kinderen, relaxen in de horecahoek of de kinderen overdragen aan de workshopbegeleiders en na 2,5 uur weer komen ophalen.

Plan je bezoek

Wil je meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen, kijk dan op website van Ontdekstation013 Let op: in de horecahoek is de coronacheck verplicht. En contant betalen is niet mogelijk, pin onlyKinderfeestjes zijn ook mogelijk.