Laden Evenementen

Ontdek O.N.S. Stappegoor op 19 juni

Informatie
Datum:
19 juni 2022
Tijd:
13:00 tot 17:00
Locatie:Stappegoor

Op zondag 19 juni van 13:00 uur tot 17:00 uur vindt er op het Olympiaplein, Stappegoor een evenement genaamd “Ontdek O.N.S. Stappegoor“. Tijdens dit evenement zijn er van allerlei activiteiten georganiseerd om op een leuke wijze het gebied en imago van Stappegoor te ontdekken en beleven. Kom je ook? Lees snel verder. 

Ontdek Stappegoor

19 juni is het zover. Ondernemers in en rondom Stappegoor hebben verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Waarom? Om de bewoners van Tilburg de regio te laten ontdekken en haar imago “Stappegoor is goed voor je” te laten beleven. De activiteiten zijn zeer divers en draaien stuk voor stuk om bewegen en actief bezig zijn. Zo is er voor iedereen wel wat leuks te beleven. Naast de sportieve activiteiten, zal er ook een speurtocht plaatsvinden. Ontdek het gebied door middel van een speurtocht! Behaal alle stempels en verdien een goed gevulde goodiebag van Stappegoor! Bij deze speurtocht kom je echt overal langs! van Pathé tot aan het zwembad, van het mobiele veldje van de Trappers tot aan de training van de Nederlandse ijshockey bond. Maak het allemaal mee.

Online zoekactie

Nog meer prijzen vallen er te winnen door deel te nemen aan de online zoekactie. Rondom het Olympiaplein zullen er verschillende gouden enveloppen met te gekke prijzen verstopt worden. Van de verstopplekken zullen hintjes op onze Instagrampagina geplaatst worden. Snap jij de hint en heb je een idee waar de prijs zich kan bevinden? Ga er dan zo snel mogelijk op af. Wie als eerste bij de prijs is, die wint.

Alle ondernemers en activiteiten

Sportbedrijf Tilburg: 

  • IJssportcentrum Tilburg / Gratis toegang tot trainingen van ijshockeybond;
  • Recreatiebad Stappegoor / kinderveld met peuterbassin en spraypark gratis open. Bij deelname aan de speurtocht kan je hier met een kortingsbon een hamburger en een drankje halen;
  • Squashcentrum T-Kwadraat / Virtual squash gratis open;
  • Inzet Mascotte;
  • DJ op het Olympiaplein.

Pathé Tilburg:

  • Springkussen;
  • Mascotte.

Jumbo Tilburg Foodmarkt: 

Wie is de snelste van jouw gezelschap? Fiets op de spinning fietsen van Jumbo Visma. Door middel van een Ipad en Zwift-software, lijkt het net alsof je in de bergen aan het fietsen bent! Onder leiding van de crew van Team Jumbo-Visma Academy maak je kennis met de sportploeg. Je komt hier alles te weten over onder andere Jumbo Foodcoach, de sporters en de manieren van trainen.

Tilburg Trappers: 

IJshockey in de zomer..? Jazeker! Een veldje met sticks, mascotte Bucky en het enige echte Trappers Weizen bier. Maak het mee: de Trappers beleving op het plein.

Grote club actie: 

Opblaasbaar voetbalveld, voetbaltoernooi met prijzen van Willem II. (gesigneerde ballen en shirts).

SportCity:

Ouder&kind Bootcamp

Bewegen en sporten is één van de kenmerken van het gebied Stappegoor. Sportcity is een van de organisaties die dat mogelijk maakt. Doe jij op 19 juni samen met het gezin mee aan een ouder&kind bootcamp? Want zeg nou zelf… Samen sporten is toch het leukste wat er is?

Sportief:

Kan jij al vette trucjes? Of wil je deze leren? Namens sportwinkel Sportief zal er een obstakelbaan aanwezig zijn met stuntsteps. Laat zien wat jij in huis hebt!

Kinderstad: 

Stuur in aanloop naar het evenement een foto van jouw mooiste  tekening naar onze Instagram en maak kans op coole prijzen! De winnaars worden op 19 juni om 13:00 bekend gemaakt. 

Heb je nou niet gewonnen? Niet getreurd! Kom lekker stoepkrijten op het plein. Om 17:00 wordt de winnaar van de dag bekend gemaakt!

Neoliet: 

Eigen open dag maar wel toegankelijk voor ‘onze’ bezoekers.

Gebiedsontwikkelaars x gemeente:

Er staat veel te gebeuren in gebied Stappegoor. Zo komen er onder andere 1000 nieuwe woningen bij. Ben jij benieuwd naar alle plannen? Kom dan in Pathé een kijkje nemen bij de presentatie en informatietafels van de gemeente en gebiedsontwikkelaars.

Presentatieronde 1 om 13:30
Presentatieronde 2 om 14:30

Willem II: 

Win een gesigneerd shirt/bal van Willem II. Elk uur een nieuw ouder-kind toernooitje op het Grote clubactie veldje. Gaan jullie er met een toffe prijs van Willem II vandoor? The game is on! 

Meer informatie?

Het volledige programma is te vinden bij ontdek O.N.S. Stappegoor. Eerder spraken we met Rob Swaans, de voorzitter van de Ondernemersvereniging Nieuws Stappegoor. Lees hier het interview.