Laden Evenementen

Ontdekken met water bij Ontdekstation013!

Informatie
Datum:
23 april 2022 08:00
-
08 mei 2022 17:00
Prijs: €8,
Locatie:Het Ontdekstation
Ontdekken met water

Ga samen met Ontdekstation013 de strijd aan tegen het water! Ga het ontdekken tijdens twee workshops bij Ontdekstation013 in de meivakantie. Door het uitvoeren van verschillende proefjes kom je er achter hoe water werkt en weet jij wat de wet van communicerende vaten is? Daarnaast bouwen we ons eigen huis en gaan we testen of dit bestand is tegen overstromingen!

Overstromingen

Ga jij met ons de uitdaging aan en strijden we samen tegen het water? Lukt het jou een huis te ontwerpen dat tegen overstromingen kan? Aan het einde van de workshop gaan we testen of jouw huis inderdaad bestand is tegen deze overstromingen. Bij lekker weer doen we dat in de Watertuin en bij slecht weer binnen. Jouw geweldige huis mag je uiteraard mee naar huis nemen.

Pauzeprogramma

In de pauze kan je vrij op ontdekking gaan! Ga aan de slag met het maken van een storyboard of een stopmotionfilmpje met behulp van ons green screen. Maak een zo groot mogelijke waterbaan in de tuin of ga aan ontdekken met elektriciteit. Genoeg te doen dus!

Openingstijden

In de meivakantie zijn wij geopend van 23 april tot en met 8 mei. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend met een ochtendprogramma van 10:00 tot 12:30 uur en een middagprogramma van 13:30 tot 16:00 uur. In het weekend hebben we alleen een middagprogramma van 13:30 tot 16:00 uur. Op woensdag 27 april zijn wij gesloten i.v.m. koningsdag. Bestel snel tickets want vol=vol!

Interesse?

Meer informatie en tickets zijn beschikbaar via deze link. Een ticket kost €8,- en een volwassenenticket kost €2,50. Wil je meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen, klik dan hier. Kinderfeestjes zijn ook mogelijk. Die starten altijd om 13:00 uur en duren tot 16:00 uur. Klik hier voor meer informatie hierover.

Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contant geld betalen.