Agenda

MExT

Op zoek naar een baan? Tilburgse werkgever MExT organiseert speeddate-sessies

Wanneer: 10 juni 2021 van 16:00 tot 18:30 Waar: MExT Tilburg

Op zoek naar een baan? Tilburgse werkgever MExT organiseert speeddate-sessies

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar vind je het lastig om een overstap te maken in coronatijd? Begrijpelijk. Daarom organiseert Tilburgse werkgever MExT (dat gespecialiseerd is in EHBO-diensten en -materialen) speeddate-sessies. In die sessies kom jij erachter of MExT en jij een ‘match made in heaven’ zijn. 

Over de openstaande vacature(s)

MExT is hard op zoek om het team van collega’s binnen hun callcenter verder uit te breiden. Daarvoor zoeken ze energieke collega’s, die er plezier in hebben om outbound te bellen en de agenda’s van de MExT vertegenwoordigers te vullen met voldoende en kwalitatief sterke afspraken. Als lid van het callcenter-team, bel jij de potentiële klanten op en plan je afspraken in voor de vertegenwoordigers. Ben jij een doorzetter? Heb je lef? Ben je overtuigend? En ben je boven alles klantgericht? Bekijk dan vooral eens de vacature.

De voordelen van werken bij MExT

MExT is een super fijne werkgever om verschillende redenen:

  • Je start altijd met een goede sales- en productopleiding voordat je actief aan het werk gaat. Oftewel: je wordt nooit zo maar in het diepe gegooid;
  • Successen worden altijd met elkaar gedeeld;
  • Je hebt de mogelijkheid om op termijn een vast contract te krijgen;
  • Naast een vast salaris, kun je ook een bonus verdienen;
  • Op vrijdag eindigt jouw werkdag al om 14.30 uur. Je hebt dus een lekker lang weekend!

Speeddate sessies

Om ervoor te zorgen dat jij een goede indruk krijgt van MExT, de functie en je toekomstige werkzaamheden, organiseert MExT speeddate-sessies op de volgende momenten:

  • Donderdag 27 mei van 16.00 tot 18.30 uur.
  • Donderdag 10 juni van 16.00 tot 18.30 uur.

Uiteraard worden tijdens de speeddate-sessies de geldende corona-maatregelen nageleefd. Eén speeddate-sessie duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Ook krijg je een rondleiding door het pand. Is er interesse van twee kanten? Dan maak je meteen een afspraak voor een uitgebreidere kennismaking.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor één van de speeddates? Dat kan door een mail te sturen naar jobs@mext.nl. Dit kan tot op de dag zelf, tot 12.00 uur. Extra leuk is dat iedereen op de speeddate-sessies naar huis gaat met een leuk kleinigheidje. En wellicht een toekomstige nieuwe job natuurlijk!

Locatie