Laden Evenementen

Open Air Cinema bij Tilburg University

Informatie
Datum:
06 september 2022 20:30
-
27 september 2022 22:00
Prijs: Gratis
Tilburg University

Tilburg University nodigt Tilburgers uit om op de groene campus film op groot scherm te komen kijken. Of je nu van sci-fi, comedy, drama of actie houdt; het komt allemaal aan bod! Dus kom op 6, 13, 20 en 27 september naar de campus, neem je stoeltje of een kussentje mee en geniet van de films.

Programma

Op 6 september om 20:30 staat de eerste film op het programma: Ex Machina. Een film waarbij een jonge programmeur wordt geselecteerd om deel te nemen aan een baanbrekend experiment op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Alle films beginnen om 20:30. Het programma op de andere dagen is als volgt:

Meer info

Tilburg University zorgt voor film en popcorn op het grasveld bij de vijver en het Cobbenhagengebouw. Neem zelf een stoel, dekentje of kussen mee en iets te drinken. Bij slecht weer wordt de film op een mooie plek binnen vertoond. De campus van Tilburg University is goed bereikbaar te voet, per fiets, met de bus en met de trein (station Tilburg West). Ook is er gratis parkeergelegenheid rondom de campus. Wil je meer info over de films, of Tilburg University? Dan kun je de site checken!