Laden Evenementen

Open avond BBL-opleiding logistiek medewerker aangeboden door De Mandemakers Groep

Informatie
Datum:
16 november 2022
Tijd:
18:00 tot 20:00

Lekker cashen en tegelijk een erkend MBO-2 diploma halen? Dat kan bij De Mandemakers Groep! Je krijgt bij DMG direct een vast contract en kunt gratis een BBL-opleiding volgen terwijl je lekker verdient. Twijfel je of dit iets voor jou is? Dat is begrijpelijk, daarom organiseert DMG een open avond op woensdagavond 16 november. 

Wat kun je verwachten?

Er wordt alles verteld over de BBL-opleiding en hoe je wordt geholpen bij het behalen van je diploma. Ook ervaar je zelf hoe het e-learning systeem in zijn werk gaat. Dat kan namelijk gemakkelijk via een app op je telefoon. Aan het einde loop je samen nog een ronde door het magazijn. De coach die jou tijdens je leertraject begeleidt en collega’s die al gestart zijn met de opleiding zijn er ook, dus daar kun je gelijk al jouw vragen aan stellen.

Wat houdt de BBL-opleiding precies in?

Als logistiek medewerker bij De Mandemakers Groep kun je nu een erkende opleiding MBO logistiek medewerker niveau 2 volgen. Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met NCOI. Je behaalt dus een erkend diploma en daar helpt DMG je graag bij. Tijdens jouw leertraject word je begeleid door een ervaren collega en volg je de lessen in hun eigen Mandemakers Academy. Zo kun je altijd terecht voor hulp en vragen.

Inschrijven?

De open avond is op woensdag 16 november van 18:00 tot 20:00 uur aan de Gragtmansstraat 3 in Waalwijk. Klik hier om je in te schrijven.