Laden Evenementen

Wil jij gaan studeren? Kom naar de Open Avond van ROC Tilburg!

Informatie
Datum:
26 januari 2023
Tijd:
18:00 tot 21:00

Donderdag 26 januari tussen 18:00 en 21:00 vindt de Open Avond van ROC Tilburg plaats op 7 schoollocaties. Tijdens de Open Avond kun je praten met studenten en docenten, een kijkje nemen in onze praktijklokalen en sfeer proeven natuurlijk.

Ook kun je kennismaken met medewerkers uit het werkveld. Zij kunnen je alles vertellen over hoe het is om te werken en stage te lopen in de branche van jouw interesse. Zo ontdek je welke opleiding écht bij je past.

Het aanbod bestaat uit zo’n 150 BOL- en BBL-opleidingen op mbo-niveau 2, 3 en 4. Bij een BOL-opleiding krijg je theorielessen en een stageperiode. Met een BBL-opleiding start je direct met werken bij een erkend leerbedrijf en ga je af en toe naar school voor theorielessen.

In deze ontdekgebieden vind je de mbo-opleidingen van ROC Tilburg:

  • Business en Innovatie
  • Creatief en Media
  • Economie en Ondernemen
  • Sport en Veiligheid
  • Techniek en ICT
  • Zorg, Welzijn en Uiterlijke Verzorging

Voor meer informatie kun je ook de studiechecker raadplegen.

VAVO Onderwijs

Naast onze mbo-opleidingen bieden wij ook Vavo-onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo. Als het niet is gelukt om het voortgezet onderwijs succesvol af te ronden, maar je wilt graag je diploma halen, dan zit je goed bij ROC Tilburg.

Aanmelden voor open avond

Iedereen die geïnteresseerd is in onze opleidingen kan zich aanmelden voor de Open Avond via de aanmeldlink. Je reserveert dan ook meteen een tijdvak voor binnenkomst. Binnen die tijd wordt je verwacht op de gekozen locatie. Ben je nou iets eerder of later, dan is dat niet erg. Ben je binnen, dan mag je natuurlijk zo lang blijven als je wilt. Daarnaast zijn we ook benieuwd in welke richting je geïnteresseerd bent. Een ouder of voogd mag natuurlijk altijd mee, degene hoeft zich niet in te schrijven.
Welke studie je ook kiest, bij ROC Tilburg kom jij erachter wat je leuk vindt, waar je passie ligt en waar jij goed in bent.

TIP! Hier vind je vragen die je kunt stellen op de Open Avond.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met het Studenten Adviespunt 013. Zij zijn telefonisch bereikbaar op (013) 539 70 10 of via mail stap013@roctilburg.nl.