Open Bedrijvendag op bedrijventerrein Kreitenmolen in Udenhout

Informatie
Datum:
23 september 2033
Tijd:
10:00 tot 17:00
Prijs: Gratis
Locatie:Udenhout

Lijkt het je leuk om een kijkje achter de schermen te nemen bij grote bedrijven? Wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Of ben je gewoon geïnteresseerd en een beetje nieuwsgierig? Kom dan op 23 september van 10.00 tot 17.00 uur naar de Open Bedrijvendag op bedrijventerrein Kreitenmolen in Udenhout. Dat is dé kans om kennis te maken met zo’n dertig Udenhoutse bedrijven in verschillende sectoren.

Tijdens de Open Bedrijvendag is er van alles te zien, proeven, bekijken en ontdekken. Van leuke activiteiten voor de allerkleinsten, tot demonstraties en presentaties. En van wedstrijden tot rondleidingen. De bedrijven zijn onderverdeeld in verschillende routes. Gaat je interesse uit naar HighTech? Of volg je liever de route van de Bouwers en Sjouwers? De keuze is aan jou!

Natuurlijk zijn er die dag ook leuke prijzen te winnen: toegangskaarten voor de Efteling, bioscoopbonnen, een lekkere doos bonbons en nog veel meer! Wil je kans maken op een van de prijzen? Zet dan een origineel bericht over de Open Bedrijvendag met #WinnenOpKreitenmolen op Facebook, Instagram, of Linkedin.

Bezoekers van de Open Bedrijvendag kunnen alleen te voet of met de fiets het bedrijventerrein op. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op de parkeerplaats bij de rotonde met de bekende Toren voor Udenhout. Vanaf de parkeerplaats rijdt er een treintje het terrein op.

Meer informatie over de Open Bedrijvendag is te vinden op deze website.