Agenda

open dag hoppenbrouwers

Open dag bij Hoppenbrouwers Techniek

Wanneer: 8 maart 2020 van 10:00 tot 15:00 Waar: Hoppenbrouwers Techniek Entree: Gratis

Open dag bij Hoppenbrouwers Techniek

Op zondag 8 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur opent Hoppenbrouwers Techniek Udenhout haar deuren aan de Kreitenmolenstraat 201. Voor jong en oud valt er van alles te beleven op het gebied van techniek.

In heel Nederland springen werkgevers om gekwalificeerd technisch personeel. Door een open dag te organiseren wil Hoppenbrouwers mensen enthousiasmeren voor techniek. Iedereen kan die dag op een laagdrempelige manier kennis maken met het bedrijf. Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek, vertelt: “We zijn een mooi bedrijf met een grote diversiteit aan techniek en opdrachtgevers. Dit willen we graag laten zien en daarom organiseren wij jaarlijks een open dag. De open dag brengt mens en techniek bij elkaar, iets dat we bij Hoppenbrouwers belangrijk vinden.”

Opleidingsmogelijkheden technici

Ellen Vermeer, directeur Personeel en Organisatie: “De aanwas van technisch personeel is schaars. Hierdoor worden we gedwongen om creatief en vooruitstrevend om te gaan met werving. Hoppenbrouwers biedt jonge technici veel kansen! Tijdens de open dag wordt hier extra aandacht aan besteed door de opleidingsmogelijkheden bij Hoppenbrouwers uit te lichten. Een bezoek aan de praktijkschool en het Hoppenbrouwers Experience Center zullen daarbij niet ontbreken. Daarnaast verwelkomt Hoppenbrouwers ook graag ervaren technici. De open dag biedt een mooie kans om eens een kijkje te nemen in onze keuken. We nemen je mee in onze projecten en je kunt onze enthousiaste collega’s ontmoeten.”

Voor meer informatie over de open dag, kijk even op deze website.

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak, in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit twaalf vestigingen in heel Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De ruim 1250 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden. Hoppenbrouwers draagt het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020’.

Locatie

Reageer op dit bericht