Laden Evenementen

Neem een kijkje bij snackfabriek Van Geloven

Informatie
Datum:
08 september 2022
Tijd:
09:00 tot 21:00
Prijs: Gratis
operator van geloven nadine

We weten bijna zeker dat jij er weleens eentje hebt geproefd. Een snack van Van Geloven! Benieuwd naar het verhaal achter al de snacks én een voorproefje op jouw nieuwe baan? Van Geloven neemt je graag mee in de wereld van snacks! De open dag is van 09:00 tot 21:00 uur. Cora heeft zich al aangemeld voor de open dag, ga jij ook met haar op de foto?

Exclusieve rondleiding

Tijdens de open dag krijg je een rondleiding door onze fabriek. Dit is het perfecte moment om te kijken of Van Geloven misschien wel jouw nieuwe werkgever gaat zijn. Je hebt de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze keuken en om al jouw vragen te stellen.

Ontmoet jouw nieuwe collega’s

Stel al jouw vragen over bijvoorbeeld onze vacatures, producten én voordelen. Dit is het perfecte moment om jouw toekomstige collega’s te leren kennen. Want zeg nou eerlijk, wie kan er nou beter vertellen over jouw toekomstige baan?!

Een kijkje binnen bij Van Geloven

Benieuwd hoe het er bij Van Geloven achter de schermen aan toegaat? Presentatrice Gina July liep een dagje mee met een aantal operators van het bedrijf. En uiteraard proefde ze ook een snack tijdens vrijdag snackdag. De video bekijk je hieronder.

Aanmelden

Benieuwd naar de uitdagingen die Van Geloven jou te bieden heeft? Meld je aan voor de open dag! Maak een keuze welke locatie je wilt bezoeken én in welk tijdblok. Extra leuk: tijdens de open dag kan je op de foto met de enige echte Cora. Schrijf je nu in via de website! Na jouw aanmelding nemen ze contact met je op om jouw bezoek definitief te maken. Vooraf al vragen? Mail dan naar opendag@vangeloven.com. Aanmelden is verplicht!