Open dag Hoppenbrouwers Techniek

Informatie
Datum:
18 maart 2023
Tijd:
10:00 tot 15:00
Prijs: Gratis
Locatie:Hoppenbrouwers Techniek

In heel Nederland springen werkgevers om gekwalificeerd technisch personeel. Deze open dag is bedoeld om een breed publiek kennis te laten met de techniek. Iedereen kan die dag op een laagdrempelige manier kennis maken met het bedrijf in Udenhout. Voor jong en oud is er van alles te doen. Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek, vertelt: “We zijn een mooi bedrijf met een grote diversiteit aan techniek en opdrachtgevers. De open dag brengt mens en techniek bij elkaar, iets dat we bij Hoppenbrouwers belangrijk vinden.”

Opleidingsmogelijkheden technici

Ellen Vermeer, directeur HR: “De aanwas van technisch personeel is schaarser dan ooit. Hierdoor worden we gedwongen om creatief en vooruitstrevend om te gaan met werving.

We doen er alles aan om jongeren te enthousiasmeren voor de techniek. Hoppenbrouwers biedt jonge technici veel kansen! Daarnaast verwelkomt Hoppenbrouwers ook graag ervaren technici, potentiële medewerkers die zich om willen scholen en vrouwen die de techniek in willen voor een kopje koffie?

Tijdens de open dag wordt hier extra aandacht aan besteed door de opleidingsmogelijkheden bij Hoppenbrouwers uit te lichten tijdens de kennissessies, en kan je zelf aan de slag met techniek in onze praktijkschool of word je meegenomen in de verhalen van onze vakmensen.

De open dag biedt een mooie kans om eens een kijkje te nemen in onze keuken. We nemen je mee in onze projecten en je kunt onze enthousiaste collega’s ontmoeten.”

Voor meer informatie over de open dag, kijk op: Open Dag – Hoppenbrouwers Techniek (werkenbijhoppenbrouwers.nl)