Toptrouwlocatie Route bij Auberge du Bonheur

Informatie
Datum:
24 september 2023
-
25 september 2023
Prijs: Gratis
Locatie:Bonheur Horeca Groep

Ben jij van plan om te gaan trouwen? Of ben je al verloofd en zijn jullie op zoek naar een prachtige plek voor de dag van jullie leven? Aanstaande zondag staat de Open Toptrouwlocatie route op het programma. Ook Auberge du Bonheur opent haar deuren.

Van harte gefeliciteerd! Na een romantisch aanzoek en wellicht ook al het moment dat je je voorgenomen huwelijk met vrienden en familie deelt, volgt een bijzondere periode vol voorbereidingen en te maken keuzes, om van je huwelijksdag de mooiste dag van je leven te maken.

De voorpret is eigenlijk net zo belangrijk, daarom staat het team van Auberge du Bonheur voor jullie klaar om veel geregel uit handen te nemen. De in-house weddingplanner kan jullie dag tot het kleinste detail mee organiseren, om er een perfecte, prachtige en onvergetelijke huwelijksdag van te maken.

Auberge du Bonheur is een van de meest romantische locaties in Tilburg. Met een ligging aan de rand van Stadsbos013 is het vooroorlogse landhuis met prachtige tuin de ultieme setting voor de mooiste dag van je leven. Van een prachtige receptie tot een culinair diner en van een knalfuif tot een romantische overnachting in het viersterren boutique hotel: bij Auberge du Bonheur kan het allemaal op één locatie. Wel zo fijn!

Open dag

Tijdens de open dag trekt Auberge du Bonheur alles uit de kast om jullie alvast een goed beeld te geven van jullie bruiloft. Nadat je geniet van een welkomstdrankje, kun je alvast kijken naar de ceremonieopstelling, dineropstelling, feestopstelling en (afhankelijk van het weer) de buitenopstelling. Ook kun je de trouwambtenaar en mogelijke dj bezoeken. Je kunt vrijblijvend rondkijken of je aanmelden voor een individuele rondleiding. Ben je enthousiast? Dan kun je direct een optie plaatsen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze dag? Check dan snel de website.