Agenda

De Schrijffabriek

Opening De Schrijffabriek bij Bibliotheek Heyhoef

Wanneer: 30 september 2020 van 15:30 tot 17:30 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: €1,- per keer (de startbijeenkomst is gratis).
Bestel tickets

Opening De Schrijffabriek bij Bibliotheek Heyhoef

De Schrijffabriek is een samenwerking tussen Bibliotheek Heyhoef, leden van het Schrijfatelier Heyhoef en Kinderpersbureau TilburgJunior. Op 30 september zal dit jeugdschrijfatelier feestelijk worden geopend door Frank van Pamelen bij de start van de Kinderboekenweek.

Start Jeugdschrijfatelier

Voor de start van het Jeugdschrijfatelier komt Tilburgse schrijver Frank van Pamelen naar de Bibliotheek Heyhoef.
Het wordt een doe-middag, waarbij de kinderen meer te horen krijgen over het maken van een boek. De kinderen gaan aan de slag met schrijven, schrijven met muziek, oefenen met beweging, proberen de goede woorden te vinden en nog veel meer.

De Schrijffabriek

Dit jeugdschrijfatelier is opgericht voor kinderen van 8 tot 13 jaar die verhalen willen bedenken en schrijven. Ook het maken van plaatjes bij de verhalen komt aan bod.

Onder leiding van Ruud en Ilona van het Schrijfatelier Heyhoef gaan kinderen dit leren. Ester van Zundert, journaliste en oprichtster van Schrijfletters en Kinderpersbureau TilburgJunior zal elke maand een keer aansluiten.

In het kort

  • Datum: start Jeugdschrijfatelier 30 september 2020. Daarna in de oneven weken op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30
  • Tijd: 15:30 tot 17:30
  • Locatie: De Bibliotheek Heyhoef , Kerkenbosplaats 3, 5043 RX Tilburg
  • Kosten: €1,- per keer. De startbijeenkomst is gratis.
  • Aanmelden: dit kan via e-mail: Heyhoef@bibliotheekmb.nl

Locatie