Laden Evenementen

Opening Jumper De Diersuper aan de Bosscheweg

Informatie
Datum:
01 december 2021
Tijd:
09:00 tot 18:00
Prijs: Gratis

Op woensdag 1 december opent de nieuwe winkel Jumper De Diersuper aan de Bosscheweg. Deze opening wordt groots gevierd! Jumper Tilburg heeft ruim 1000m2 huisdiervoordeel en is met recht dé plek voor eerlijke prijzen en de beste service voor dieren en hun baas.

Jumper

Jumper is erg blij om een tweede winkel te mogen openen in Tilburg. Met deze tweede winkel willen zij zich graag blijven vernieuwen, blijven uitbreiden en ervoor zorgen dat ze dé supermarkt onder de dierspeciaalzaken blijven. Grote dierenwinkels, ruim assortiment en een goed inhoudelijk advies, dat is waar zij voor staan.

Jumper komt in het pand van de voormalige Praxis. Makelaar Esther Lemmens geeft aan blij te zijn met de invulling van 1 van de 3 units met zo’n mooie huurder met landelijke bekendheid.

Wat kun je hier vinden?

De nieuwe winkel is een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers, hier is alles voor huisdieren namelijk te vinden onder één dak. Alle dierenvrienden kunnen hun hart ophalen bij het zeer ruime assortiment aan honden-, katten-, konijnen-, knaagdier-, vogel- en aquariumproducten. Ook leuk: er is een heuse hondenwasstraat en je kan voor de winkel gratis parkeren! Naast al het winkelen staan de winkelmedewerkers je graag te woord betreffende al jouw (huis)dier gerelateerde vragen.

Openingsactie

Alle bezoekers kunnen tijdens en na de opening rekenen op super scherpe acties, zo ontvang je op de openingsdag 20% korting op een product naar keuze (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen). Daarnaast kan je spetterende muziek van een bekende DJ verwachten en is er een rad van fortuin. Ook is er voor jouw huisdier veel te proeven.

Bezoeken?

Ook zo’n zin om langs te komen in onze nieuwe winkel? Huisdieren zijn natuurlijk van harte welkom. We hopen je snel te mogen verwelkomen! Voor meer informatie over Jumper, ga je naar de website.