Laden Evenementen

Opening Ladybird Skatepark

Informatie
Datum:
30 september 2022
-
01 oktober 2022
Locatie:Ladybird Skatepark
Opening ladybird skatepark

Je kan er nu al terecht om jouw vetste tricks te laten zien, maar op 30 september is het echt zover! Dan zal Ladybird Skatepark feestelijk haar opening vieren. Kom allemaal skaten en dansen en maak kans op een geldprijs. Het skatepark organiseert op 30 september een best-trick-contest in de nieuwe bowls van het skatepark, waarbij de winnende skate €500,- mee naar huis neemt! Tijdens de contest zal er live muziek zijn van de ‘Peoples pleasure grounds’ en daarna zal er top diep in de nacht gratis gefeest kunnen worden bij BAM! (DJ collective).   

Over Ladybird Skatepark

Wie kent het skatepark niet. Skaters over het hele land komen naar de Spoorzone om samen met vrienden en andere skateliefhebbers hun grote passie te delen. Maar, er is meer te doen dan alleen maar vrij skaten in het skatepark.

Zo organiseert het skatepark ook lessen voor kinderen en volwassenen. En wist je dat er ook een Ladybird jongeren team is? In het team word je in een groep begeleid tijdens het skaten. Samen met een ervaren trainer wordt er gekeken naar hoe jij nieuwe tricks onder de knie kan krijgen.

Meer info over de opening

Kaarten worden aan de deur verkocht en op=op, dus wees er vroeg bij! Wil je meer info over het Skatepark neem dan een kijkje op de site. Of check de Facebook of Instagram van Ladybird Skatepark.