logo
Laden Evenementen

Opening Winter Love Festival bij Groenrijk Tilburg

Informatie
Datum:
04 november 2021
Tijd:
18:30 tot 21:00
Prijs: Gratis

Zet 4, 6 en 7 november maar in je agenda, want dan trap je het winterseizoen af tijdens het gratis festivalweekend bij GroenRijk Tilburg! En neem gerust je kinderen, neefjes, nichtjes, buurtjes en hun vriendjes mee. Want terwijl de kids zich vermaken bij een van de vele workshops, de verhalenverteller of in de knutselhoek, waan jij jezelf in een volledige winterse wereld. Van het parkeerterrein tot de uitgang val je van de ene in de andere verrassing. Laat de winter maar komen!

Niet één of twee, maar drie-daags winterfestijn

Dit jaar telt het Winter Love Festival maar liefst drie dagen feest. Het tuincentrum wordt weer omgetoverd tot een heus indoor festivalterrein met verschillende sfeervolle festivalareas. Je valt van de ene in de andere verrassing met live muziek, trend demonstraties, toffe groene workshops, sprookjesachtig theater en ateliers. Op donderdag 4 november opent GroenRijk Tilburg de kerstshow met een feestelijk avondprogramma. Na het openingsweekend inspireert GroenRijk je nog tot 31 december met de laatste lifestyle trends voor binnen en buiten en natuurlijk ontbreken de laatste kersttrends niet.

Gratis workshops

In het Do-it-yourself atelier maak je onder begeleiding van professionele workshopleiders de mooiste kerstboom (6 en 7 november) of decoreer je een koksmuts. Leuk om in je eigen huis neer te zetten, maar ook leuk om cadeau te geven. Op zaterdagochtend is er tussen 10.00 en 12.00 uur een gratis workshop verse popcorn maken in de proeftuin. Aanmelden voor deze workshops is niet nodig.

Festival Foodcorner & Winter Love Stage

In de Festival Foodcorner serveert GroenRijk Tilburg tijdens het festival diverse specials. Zo is er een foodtruck waar je warme poffertjes koopt voor slechts €1,-. Voor de kinderen is er gratis warme chocomel. Op het sfeervolle terras geniet je daarnaast van een lekker bakje koffie tijdens het shoppen door. Hier kun je ook terecht voor ontbijt, lunch, borrel of een take away festivalsnack. Voor klantenkaarthouders is er een speciale aanbieding: koffie met appelgebak voor €2,50. Check de website voor een overzicht van de Proeftuin aanbiedingen.

Tot slot kun je ook een bezoekje brengen aan de Winter Love trendstage. Hier kunnen liefhebbers van ‘green lifestyle’ en interieur hun hart ophalen, bijvoorbeeld met de workshop droogbloemkrans maken. Deze workshop dien je wél vooraf te reserveren. Dit kan in de winkel, telefonisch of per mail (per mail pas definitief na ontvangen van bevestigingsmail).

Volledige programma

Op beide dagen geniet je van een bomvol programma vol leuke activiteiten. Bekijk hier het programma voor zaterdag 6 november & zondag 7 november.

Blijf op de hoogte van Winter Love Festival

Wil jij op de hoogte blijven van het Winter Love Festival bij GroenRijk Tilburg? Houd dan de Instagram-pagina en Facebook in de gaten!