Laden Evenementen

Openingsweekend Boekcafé Gianotten Mutsaers met optreden Maaike Girardin

Informatie
Datum:
16 juli 2022
Tijd:
15:00 tot 16:00
Prijs: Gratis
Locatie:Boekhandel Gianotten Mutsaers

Gianotten Mutsaers verhuisde in 2020 naar een nieuw winkelpand en nu, na een aantal woelige jaren, zijn we heel blij dat ook het nieuwe Boekcafé bijna klaar is! Het weekend van 16 en 17 juli vieren we de opening van de ‘huiskamer van de stad’.

Maar liefst 150 m2 extra ruimte en voorzien van een serre en een terras. Straks kun je kiezen waar je je koffie wil drinken, tussen de boeken in het café of in het zonnetje op het terras. Nieuw in ons café is dat we behalve lunch ook ontbijt serveren. Het café opent van dinsdag t/m vrijdag al om 8.00 uur.

Bij een feestelijke opening hoort natuurlijk muziek, kom je luisteren? En ons Boekcafé bekijken? Je bent van harte uitgenodigd!

Optreden Maaike Girardin

Om de opening te vieren, geniet je zaterdagmiddag om 15:00 uur van een optreden van Maaike Girardin.

Maaike Girardin is een Nederlands-Canadese zangeres en songwriter die de hele wereld rondreist met haar muziek. Haar kenmerkende stem vol vrouwelijke gevoeligheid bespreekt verborgen gedachtes, bekentenissen en gebroken harten, wat ze als ervaringsdeskundige met charme overbrengt op haar luisteraar.

In de afgelopen jaren heeft Maaike mogen spelen op podia over de wereld waaronder in Israël, Vietnam en Australië. Ze werkte samen met vele muzikanten van verschillende nationaliteiten en genres. Optredens in de Zweedse ambassade in Hanoi en in de Blue Note Jazz Club in Milaan zijn momenten waar zij trots op terugkijkt.

Op dit moment werkt Maaike aan haar debuutalbum met Italiaanse gitarist Alberto Ammendolia die dit jaar zal uitkomen. Haar ambitie is om met haar muziek zoveel mogelijk zielen te raken, en de connectie tussen de mensen te laten herbeleven.