Laden Evenementen

Optreden Chemistry bij de Harmonie

Informatie
Datum:
29 mei 2022
Tijd:
19:00 tot 22:00
Locatie:de Harmonie
chemistry de Harmonie

Op 29 mei van 19:00 uur tot 22:00 uur vindt er bij de Harmonie een optreden plaats van Chemistry. Heb jij zin in een heerlijke muzikale avond? Lees dan snel verder voor alle informatie!

Chemistry

Chemistry is een muzikaal en enthousiast duo met een verrassende setlist. Van Ed Sheeran, Rihanna en Adele tot Bryan Adams, Creedence Clearwater Revival en Van Morrison. Wim en Ine hebben elkaar een aantal jaren geleden leren kennen in een band. Zoals de naam het zegt (Chemistry), klikte het van dag 1. Het sterke punt van Chemistry is dat zij elkaar aanvullen, ondanks dat ze zowel muzikaal als persoonlijk verschillen. Dit maakt dat ze eigenlijk heel veelzijdig kunnen zijn. Het verschil tussen verdwijnt echter wanneer ze aan harmonieën beginnen. De stemmen blenden mooi ineen. De keuken is de gehele dag geopend vanaf 09:30 u. tot 21:00 u. Daarna kun je nog steeds wat lekkers uit de frituur bestellen!

Over de Harmonie

De Harmonie houdt de Tilburgse waarden graag hoog. We zijn laagdrempelig, er is hier geen haast, we hebben oog voor tradities en houden vooral van lekker en goed eten en drinken. Dit sociëteitspand is al eeuwen de ontmoetingsplek en die status houden we in ere. Houd daarom dat uitbundige bruiloftsfeest bij ons, eer je naaste tijdens een eervolle condoleance of imponeer die waardevolle klant met een zakelijke lunch. Hier, in het hart van Tilburg. Wij denken graag met je mee, zodat je altijd de juiste toon aanslaat. Profiteer van ons toonaangevend maatwerk en een voortreffelijke kaart, die varieert van kalfswang tot kroket! Ontdek het zelf en kom langs!

Overige informatie

Een tafeltje reserveren kan via info@deharmonietilburg.nl.