Laden Evenementen

Optreden Matt Schofield bij Heyhoef-Backstage

Informatie
Datum:
16 april 2022
Tijd:
20:30 tot 23:30
Prijs: €15,
Locatie:Heyhoef-Backstage
Matt Schofield optreden

Eindelijk is daar weer een Europese toer voor Matt Schofield. Op zaterdag 16 april zal hij optreden bij Heyhoef-Backstage vanaf 20:30 uur. Wil jij hierbij zijn? Lees dan snel verder voor alle informatie! 

Over Matt Schofield

De in Engeland geboren en nu in de VS gevestigde Matt Schofield is een meermaals bekroonde gitarist, vocalist en songwriter. Schofield wordt algemeen beschouwd als een van de meest innovatieve Britse blues artiesten van zijn generatie. Hij staat in de top tien van beste Britse Bluesgitaristen aller tijden bij Guitar & Bass Magazine. Drie opeenvolgende overwinningen voor gitarist van het jaar en een overwinning voor Album of the Year bij de British Blues Awards maakten hem tot hun Hall of Fame.

Matt Schofield’s melodische vloeiende stijl, samen met zijn gepassioneerde en emotionele liveoptredens hebben hem tot een van de meest gewilde moderne Bluesgitaristen gemaakt. De gig bij Heyhoef-Backstage zal Matt begeleid worden door het drietal Ruud Weber(bas), Govert van der Kolm (keys) en Marlon Pichel (drums) van het dit jaar jubilerende King of the World. Naast de Engelse gitaar meester staat dus ook meteen de beste bluesband van Nederland op de planken klaar voor een waar muzikaal spektakel.

Masterclass voor de Die-Hards

Matt zal ‘s-middags voor een select gezelschap van Nederlandse gitaristen bij Heyhoef ook nog eens een Masterclass verzorgen. Opgeven voor deelname hieraan kan via deze pagina waar ook de tickets besteld kunnen worden.

Overige informatie

Het optreden van Matt Schofield zal plaatsvinden bij Heyhoef-Backstage. Entree bedraagt €15,- en de zaal zal om 20:00 uur openen.